Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sevgilisinin evi ikinci adresi olmuş

10 ay önce Gökhan Çarmıklı'dan boşanan Siren Ertan ile kendisi gibi dul olan Ersin Kayalar, ortak arkadaşlarının çöpçatanlığı ile beş ay önce flört etmeye başlamıştı. Aşk orucunu Ocak ayında bozan Çarmıklı'nın, Bahar Tangır ile aşkı sona erse de, onlarınkinin mutlu mesut devam ettiğini duyuyorum. Hatta geçen yıl İspanyol eşi Carmen Hanım'dan boşanan ve bu evlilikten biri 17, diğeri 6 yaşında iki çocuğu olan Ersin Bey ile Siren Hanım'ın ilişkisinin çok ciddi olduğu konuşuluyor. Çarmıklı'dan boşandıktan sonra, aylarca uğraşıp gönlüne göre dekore ettirdiği Bebek'teki evine taşınan Siren Hanım'ın, zaman zaman sevgilisinin Çubuklu Vadi Konakları'ndaki evinde kaldığı da kulağıma geldi.

ÇUBUKLU, ÇEŞME'Yİ ARATMIYOR
Gökhan Bey ile boşandıktan sonra, neredeyse bütün bir yazı geçirdiği Çeşme ile irtibatı koparan Siren Hanım, sevgilisinin evinde kendini tatilde gibi hissettiğini söylüyormuş. Yani Çubuklu, Siren Hanım'a Çeşme'yi aratmıyormuş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA