Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sevgilisine evlenme teklif etmiş

Geçen yıl boşanan ünlü Mimar bekarlığı sevmemiş!

Dünya çapında ödüllü pek çok projeye imza atan ünlü mimarlar Murat Tabanlıoğlu ile Melkan Gürsel, 20 yıllık evliliklerini geçen yıl tek celsede bitirmişti.
Boşanmadan bir yıl önce evini ayırdığı ex-eşiyle iş ortaklığına devam eden Murat Bey, aşk orucunu ilk bozan taraf olmuştu.
Murat Bey, geçen yıl Nisan ayında Türk turizminin öncülerinden Vural Öger'in turizmci kızı Nina Öger ile flört etmeye başlamıştı.

TEKLİFİ CEVAPSIZ KALMIŞ!
Murat Bey'in Bebek'teki evinde birlikte yaşayan aşıklarla ilgili ilginç bir bilgi kulağıma geldi. 20 yıl süren evliliğini geçen yıl Haziran'da sonlandıran Murat Bey, arayı çok açmadan yine başını bağlayıp damat olmak istemiş. Hatta birlikte çok mutlu olduğu sevgilisi Nina Hanım'a evlenme teklif etmiş. Ancak Murat Bey'in büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını öğrendim!
Nina Hanım, evlilik teklifine hayır dememiş ama evet cevabını da vermemiş!
Murat Bey, dört gözle Nina Hanım'ın cevabını bekliyormuş. Bakalım bu uzun bir bekleyiş mi olacak, yoksa tez zamanda cevap gelecek mi... Hayırlısı...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA