Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Türk gelin yine hamile

Dünya devi Faber Castell'in veliahtı Kont Charles Alexander Von-Faber Castell ile evlenip Almanya'ya gelin giden Melissa Von Faber-Castell, 14 Nisan'da Faber Castell'in 10'uncu kuşak temsilcisi olan oğlunu dünyaya getirmişti. Öğrendim ki, henüz sekiz aylık olan Kont Leonhard Alexander Von Faber- Castell'e bir kardeş geliyormuş! Evet, yanlış okumadınız... Henüz sekiz ay önce anne olan Necmettin-Maria Eliyeşil'in kızları Melissa Von Faber-Castell, ikinci bebeğine hamile...

BAKALIM İKİNCİSİ KONT MU OLACAK YOKSA KONTES Mİ
2012 yılında Faber Castell Ailesi'ne ait, Almanya Stein'daki 172 yıllık Neu Scholss'da üç gün üç gece süren bir düğünle evlenen çift, ikinci bebek için arayı hiç açmak istememiş anlaşılan. Daha sekiz ay önce doğum yapan Melissa Hanım, ikinci bebeğine yaklaşık üç aylık hamileymiş!
74 yaşındaki babası Kont Anton-Wolfgang'ı Ocak ayında toprağa veren ve yıllık cirosu yaklaşık 600 milyon Euro olan şirketin başına geçen Kont Charles Alexander Von- Faber Castell ile Melissa Von Faber-Castell'e bakalım Allah bu kez ne nasip edecek... Yine bir kont mu dünyaya gelecek, yoksa ilk konteslerini mi kucaklarına alacaklar... Umarım anne de, bebek de sağlıkla kurtulur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA