Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yılbaşında kayak sezonunu açtılar

ULUDAĞ

İstanbul'un elitleri, her yıl olduğu gibi yine kayak sezonunu yılbaşı tatilinde açtı. Yeni yıla karlar altında girmek isteyen ünlü isimler; Uludağ, Kartalkaya ve Palandöken pistlerini şenlendirdi. Kayak merkezlerine giden ünlülerin büyük çoğunluğu gündüzleri kendilerini pistlere atıp saatlerce kayak yaparken, bazıları da çocuklarıyla karda oynamayı tercih etti. İşte 'Beyaz Cennet'te kayak yapıp eğlenerek yeni yıl coşkusunu yaşayan ünlü isimler...

Bursa'nın ileri gelen ailelerinden MSN Yapı'nın patronu Mustafa Kırcal, dünürü Ali Ağaoğlu'nun davetlisi olarak Uludağ'daydı.

24 Aralık'ta dillere destan bir törenle vuslata eren çiçeği burnunda çift Koray- Sena Kırcal, gün boyu kar motosikleti ile Uludağ'ı tavaf etti.

Geçen ay Uludağ'da üçüncü otellerinin temelini atan Ender Alkoçlar, eşi Gülşah Hanım ile mutluluk pozu verdi.

'Ertuğrul: Diriliş' dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan da, eşi Neslişah Hanım ve oğulları Emir ile yeni yılı zirvede karşıladı.

GRAND YAZICI OTEL

Dört yıl önce; 18 yaşındayken yaşıtı Nehir Hanım ile evlenen ve senesine kızları Ela'yı kucaklarına alan Mehmetcan Yazıcı, eşi ve kızı ile karın keyfini çıkardı.

Grand Yazıcı Otelleri'nin sahibi Hayri Yazıcı, kızı Bahar Şer ve damadı Ozan Şer ile birlikte bol bol yürüyüş yaptı.

BOLU

Yeni yıla dağ evinde girdiler
Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı merhum Mustafa Koç; gelenek olduğu üzere 2016 yılına eşi Caroline Hanım ve kızları ile Bolu'daki dağ evlerinde girmişti. Öğrendim ki Caroline Hanım bu geleneği bozmamış. 21 Ocak'ta vefat eden eşi Mustafa Bey'siz de olsa 2017'ye kızları ile birlikte Bolu'daki dağ evlerinde girmiş. Genelde yeni yıla kayak merkezlerinde girmeyi tercih eden Vakko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko da, hayat arkadaşı Ronit Gülcan ile birlikte yeni yılı Bolu Kartalkaya'daki evinde karşıladı.

PALANDÖKEN

Erzurum Palandöken'deki kış turizmine büyük ivme kazandıran Sway Otel'in sahibi Berke Dikmen, misafirlerine eğlence dolu bir yılbaşı tatili yaşattı.

Harun Tan da hem kayak yapmak, hem de yılbaşı tatilini geçirmek için Palandöken'deki Sway Otel'i tercih etti.

KARTALKAYA

Ünlü futbocu Hakan Balta ile eşi Derya Hanım, Kartalkaya'daki Kaya Palazzo'da keyifli bir yılbaşı tatili geçirdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA