Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Kızları ilk maçında yalnız bırakmadı

Uzun süredir çalışmayan, iki hafta önce 1. Lig takımlarından Eskişehirspor'la anlaşan ünlü teknik adam Mustafa Denizli, pazar günü takımıyla ilk maçına çıktı. Mustafa Hoca'yı ilk maçında ailesi de yalnız bırakmadı. Selin Burnaz, eşi Abdullah Burnaz ve oğulları Mustafa Cem'le, Lal Denizli de sevgilisi Bilal Dilek ile Eskişehir'e babalarına destek olmaya gitti. Maç öncesi babalarıyla fotoğraf çektirip başarı dileyen Denizli'nin kızları sonra da stada geçip maçı izledi. Bu arada Lal'in, babasının bu özel gününe sevgilisini götürmesi ilginç. Demek ki Lal'in Bilal Dilek ile ilişkisi evlilik yolunda ilerliyor, hadi hayırlısı...

Mustafa Denizli, kızlarının manevi desteğini alsa da sahada istediği sonucu alamadı. Eskişehirspor'un Ümraniyespor ile 0-0 berabere kalması Mustafa Hoca kadar kızlarını da üzdü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA