Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Bu kez fotoğrafla saldırdılar

Genç kızların sevgilisi ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un, Aralık 2013'te ünlü stil danışmanı Başak Dizer ile flört etmeye başlaması çok sorun olmamıştı!
Ancak ne zaman ki ilişkilerini resmiyete dökmeye karar verdiler, sorunlar başladı! 19 Şubat 2016'da Paris'te evlendiklerinden beri de neredeyse yüzleri gülmedi!
Bir süre dedikodu çıkaran, boşanacaklarını iddia edenler; geçenlerde de yeni gelinin, yaşı konusunda yalan söylediğinden dem vurmuşlardı!
Şimdi de 1996 yılında çekilmiş bir fotoğrafını ortaya yayıp Dizer'i yıpratmaya çalışıyorlar!
1978 doğumlu olan Başak Dizer'in 1996 yılına ait, 18 yaşındayken çekilmiş fotoğrafını bana da yolladılar! Evet, 39 yaşındaki haliyle, eski hali arasında çok fark var. Özellikle hemcinsleri, 1996 yılındaki kendi hallerine bir baksınlar bakalım; saçlar, başlar, kaşlar ne alemde!

DEĞİŞİMİN SEBEBİ KÜÇÜK DOKUNUŞLAR
18 yaşındaki Başak Dizer Tatlıtuğ'un, o yılların modasına uygun olarak kaşları daha ince.
Gençliğinden dolayı da yanaklar daha dolgun. Estetik yaşının 18'lere düştüğünü düşünürsek, 40'ına merdiven dayamış olan Tatlıtuğ'un fazla estetiğe de ihtiyacı yok. Sadece, 'eye lift' denilen, göz torbalarının alındığı badem göz operasyonundan yaptırmış gibi görünüyor. Dişler düzeltilmiş, üst dudakta da hafif dolgu var. Çok gergin cildinin nedeni de botoks tabii. Anlayacağınız fotoğrafı yayanların iddia ettiği gibi Başak Dizer, bir dizi estetik operasyondan sonra bu hale gelmiş değil; sadece küçük dokunuşlar var o kadar...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA