Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Şen Ailesi Şile’de hüznü yaşayacak!

19 Mayıs 2014'te henüz 17 yaşındayken aramızdan ayrılan Fenerbahçe Kulübü eski Başkanı Ali Şen'in torunu Alp Ali Şen'in bugün doğum günü. Üç gün sonra da üçüncü ölüm yıl dönümü olacak. Şile'de kendi kullandığı UTV ile geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Alp'in doğum seneyi devriyesi için dede Ali Şen, babaanne Benta Şen, amca ve yenge Metin-Aslı Şen ve hala Suzan Şen'in de aralarında olduğu çekirdek ailenin Şile'deki Adnan-Begüm Şen'in çiftlik evinde buluşacağını öğrendim. Şen Ailesi, üç gün sonra da merhum Alp'in ölüm seney-i devriyesi için yine Şile'de bir araya gelecek.

BULUŞMALARDA ANNE BEGÜM ŞEN OLMAYACAK
Anne Begüm Şen, kaybettiği oğlu Alp Şen'in hatıralarıyla dolu İstanbul'la irtibatı koparıp 7 Haziran'da küçük oğlu Can ile Los Angeles'a yerleşmişti. Öğrendim ki Begüm Hanım, bu anlamlı buluşmalarda yer almayacakmış.
Oğlunun doğum gününde, onun hatıralarıyla dolu evde olmayı kaldıramayacağı için İstanbul'a gelmeyecekmiş. Mart sonunda rahatsız olan kayınvalidesi Benta Hanım'ı ziyaret etmek ve arkadaşlarıyla hasret gidermek için 283 gün sonra İstanbul'a ayak basan Begüm Hanım, o zaman da Şile'deki eve gitmemiş, hatta iki gün sonra hemen LA'ye dönmüştü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA