Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Hacı’nın aşk trafiği Özge’yi iyice kızdırdı

Ömer-Arzu Sabancı'nın büyük oğlu Hacı Sabancı'nın aşk trafiği bu aralar çok karışık!
Altı yıl flört ettiği Özge Ulusoy'dan ayrılan Hacı Sabancı, tam Ahu Yağtu ile yakınlaştı derken, Mikonos'ta rotayı İlkem Öztürk'e çeviriverdi!
Sabancı, bu aşk konusunda sessiz kalırken, Öztürk yakınlarına "Daha çok başındayız" diyerek bu sürpriz aşkı doğrulamış bile. Bu arada Hacı Sabancı, sanki ex aşkı Özge Ulusoy'u kızdırmaya çalışıyor gibi.
Çünkü Öztürk de, Yağtu gibi, Özge'nin arkadaşı.
Eğer amacı buysa başarmış da... Bu aşka çok kızan Ulusoy, sağda solda "İlkem'in zaten hep Hacı'da gözü vardı" diyormuş!!!

BU KEZ 'İSTENMEYEN GELİN' DEDİKODUSU ÇIKMAYACAK!
Oğlu Hacı Sabancı'nın Özge Ulusoy ile ilişkisinin bitme nedeni olarak gösterilen Arzu Sabancı, buna itiraz edip "Oğlumun sevdiğini baş tacı ederim" demişti. Fotoğraftan da anlaşılacağı gibi; yeni gelin adayı İlkem Öztürk, Arzu Hanım'ın sevdiği ve sık görüştüğü bir isim. Yani bu kez hiç kimse, Arzu Hanım'ı eski Türk filmlerindeki 'kötü anne' rolüne büründüremeyecek!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA