Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Güzelliği yine işe yaradı!

Yıllarca oyunculuk ve sunuculuk yapan 2003 Türkiye Güzeli Gamze Karaman, 2017'de Nedim Keçeli ile evlendikten sonra işi gücü bırakıp ev kadını olmuştu. 2018'de oğlu Yaman'ı dünyaya getiren Gamze Keçeli, yıllar sonra iş hayatına geri döndü. Geçenlerde Nişantaşı'nda karşılaştığım Gamze Hanım ile ayaküstü sohbet ettik. Eşi Nedim Bey ve oğlu Yaman ile Dubai'ye tatile gideceklerini ve son birkaç eksikleri için alışverişe çıktığını söyleyen Gamze Hanım, kendisiyle ilgili müjdeli bir haberi de benimle paylaştı.



Gamze Hanım, dünyaca ünlü bir cilt bakım markasının reklam yüzü olmuş. Reklam fotoğrafları için ünlü fotoğrafçı Tamer Yılmaz ile çalışmışlar. Reklam fotoğrafları yarından itibaren büyük şehirdeki billboard'ları süsleyecekmiş. Yıllar sonra işine döndüğü ve dünyaca ünlü bir markayla çalıştığı için çok mutlu olan Gamze Hanım, her fırsatta cildine ve bakımına çok önem verdiğini söylerdi. Bu reklam çalışmasıyla bunun mükafatını da almış oldu.

TÜRK MARKASI İNGİLİZ BASININDA
Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatoş Altınbaş, Kapalıçarşı mücevherat sanatını dünyaya tanıtmak için kurduğu markasının yurt dışındaki ilk şubesini Aralık 2020'de Londra'da açmıştı. Şehrin en gözde pasajı olan tarihi Burlington Arcade'deki butiği ile Londra'da adından sıkça söz ettiren Fatoş Hanım, İngiltere'nin en saygın gazetesi Financial Times'ın da dikkatini çekmiş.



Gazete, "Türk kuyumcular Kapalıçarşı'nın tonlarını Londra'ya taşıyor" başlıklı haberinde, Fatoş Altınbaş'a ve markasına geniş yer ayırmış. İngiltere'nin saygın bir gazetesinin ülkemizin bir mücevher markasına geniş yer ayırması gurur verici. Ülkemizin tanıtımına katkı sağlayan Fatoş Hanım'a kocaman bir alkış.

DÜNYA MARKASINDAN UZERLİ'YE ÖZEL DAVET
Bir Türk mücevher markasının reklam yüzü olan ünlü oyuncu Meryem Uzerli, yakında dünyaca ünlü bir mücevher markasının da yüzü olursa şaşırmam! Çünkü Almanya'da yaşayan güzel oyuncumuz, dünyanın en lüks ve en pahalı mücevher markalarından birinin sanat yönetmeni ve eş başkanı Caroline Scheufele'nin davetlisi olarak Paris'e gitmiş.



Scheufele, Uzerli'yi, Paris Fashion Week kapsamında verdiği yemekte ağırlamış. Scheufele'nin yönettiği marka, daha önce Beyonce, Lady Gaga, Rihanna gibi dünya starlarını reklam yüzü olarak kullanmıştı. Şimdi de Meryem Uzerli ile bir reklam çalışması mı yapacak, merak ettim doğrusu.

ULUDAĞ TATİLCİLERİ
Kovid-19 pandemisi nedeniyle geçen yılki sömestirde korkudan pek bir şey yapamayan sosyetenin ünlü isimleri, Omicron varyantı yüzünden vakalar pik yapsa da bu kez eve kapanmadı! Ünlü isimler, bu sömestirde de ağırlık olarak tercihlerini kayak merkezlerinden yana kullandı.



Büyük bir çoğunluğu seyahat yasakları nedeniyle geçen yıl gidemedikleri Courchevel'e akın ederken, yurt içinde de en rağbet gören yerlerden biri Uludağ oldu. İşte Uludağ'da gündüzleri bol bol kayak yapıp, akşamları da otellerde eğlenceli saatler geçiren ünlü isimler…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA