Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ayrı kutlamanın nedeni belli oldu

Mayıs 2018'de evlenen oyuncu Buse Varol ile şarkıcı Alişan'ın geçen ekim ayından bu yana evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor! Ünlü çift, aralarında sorun olduğunu kabul etmeyip çıkan 'ayrılık' haberlerini her seferinde yalanlıyor.



Geçen hafta da aynısı oldu; ikinci bebekleri Eliz'in 1. doğum gününü, Alişan annesinin evinde, Buse Varol da arkadaşlarıyla bir otelde kutlayınca yine aynı soru gündeme geldi. Tabii yalanlama da gecikmedi, Buse Varol, "Bir sorun yok" dedi.



Şimdi sıkı durun, bu sefer kabul etseler de etmeseler de büyük sorun var! Çünkü çifte yakın kaynakların iddiasına göre boşanıyorlar. Hatta boşanma dilekçesini vermişler bile. Yakında duruşma tarihi belli olacakmış. Ben bu iddiaya şüpheli yaklaştım ama kaynağım, "Kesin bilgi" diyor. İki çocukları hatırına umarım evliliklerini kurtarırlar ama iddialar doğruysa haklarında hayırlı olmasını dilerim.

ÇABA'CILARIN HAYALİ GERÇEK OLDU
Monik İpekel'in öncülüğünde bir araya gelen yardım melekleri, 2004'te 'büyük hayallerin gerçek olabileceği' fikrinden yola çıkarak ÇABA Derneği'ni kurmuştu.



Şimdiye kadar toplumun ihtiyaç duyulan her alanında yardım faaliyetleri gerçekleştiren dernek üyeleri, yıllardır hayalini kurdukları okulu da sonunda açtı. Elazığ'da yapılan ve 'ÇABA İlkokulu' adı verilen okulun açılışını yapmak derneğin 5. başkanı Eda Kosif'e kısmet oldu. ÇABA İlkokulu, 16 derslik, yemekhane, açık ve kapalı oyun alanları ile 385 öğrenciye eğitim verecek. Maddi-manevi desteği olan herkesin gönüllerine sağlık.

SAKATLANDILAR!
Önceki gün eşi ve kızlarıyla Palandöken'e kayağa gittiğini yazdığım Buse Terim Bahçekapılı'dan ve oğlu Can Yüce ile Kartalkaya'da kayak tatili yapan Hande Can'dan kötü haber var! İki ünlü ismin kayak pistinde kaza geçirdiğini öğrendim. Buse Hanım, kayarken düşmüş, önce ciddiye almamış ama ağrısı artıp MR çektirince dizinde çatlak ve kanama olduğu ortaya çıkmış.



Hande Can'dan gelen haber ise daha kötü; onun dizi çıkmış. "Sağlam düştüm" diyen Buse Hanım'a da, "Sezonu kapattım, önümüzdeki yıl dönüşüm muhteşem olacak" diyen Hande Hanım'a da büyük geçmiş olsun.

'YEN'İDEN YAZDI
Cemiyet hayatının ünlü ismi, iş insanı Esra Oflaz, bir de yazarlığa soyunmuş ve Şubat 2019'da ilk kitabı 'Geçit: Hikayem ve Ötesi'ni çıkarmıştı. Altında ciddi bir dram yatan yaşamını anlattığı kitabı ile uzun süre gündemden düşmeyen Esra Hanım'ın yazarlık işini çok sevdiğini, bir süredir de ikinci kitabı için çalıştığını biliyordum.



Esra Hanım, sonunda 'Yen' adını verdiği ikinci kitabını bitirdi ve önceki gün de satışa sundu. Bu kez yaşanmışlıkları değil hayal dünyasını kaleme almış ve kendi deyimiyle "Bir gaip cinayet romanı!" yazmış. Esra Hanım, 'Yen'in okura çok şey vadettiğini söyledi, satışı bol olur inşallah.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA