Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Eski eşinden şiddet görüyormuş: Acı itiraf

Fatoş Altınbaş, önceki gün Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, eski eşi tarafından psikolojik şiddete uğradığını açıkladı. Paylaşımında, "Sadece fiziksel değil psikolojik şiddet de eşit derecede cezalandırılmalı" diyen Altınbaş şu itirafta bulundu:



"Eski eşimin şiddetine maruz kalmış ve halen kalan bir kadın olarak bunu yaşayan tüm kadınların yanındayım. Defalarca uzaklaştırma kararı aldırarak, baskılara boyun eğmeden mücadelemi adli makamlarda vermeye devam edeceğim."



Bu paylaşımla Fatoş Altınbaş'ın, 2019'da boşandığı Emir Sarıgül'den psikolojik şiddet gördüğü ortaya çıkmış oldu. Böyle güçlü kadınlar bile şiddete uğruyorsa vah diğer kadınların haline. Kadına şiddet uygulayan erkeklere de yazıklar olsun!

İLK ADIMI ATTILAR
2008 yılında kurduğu ve büyük başarı yakaladığı çanta markası ile hem kadınların hem de erkeklerin gönlünde taht kuran tasarımcı Serra Türker'in de başı bağlandı.



Adını aşk dedikodularından hep uzak tutan Serra Hanım, bir yılı aşkın süredir flört ettiği beyaz atlı prensi Mert Bayır ile aile arasında düzenlenen bir törenle nişanlandı.



İş ve spor dünyasının yakından tanıdığı Mert Bayır ile Serra Türker, arayı çok açmadan önümüzdeki yaz vuslata erecek. Benim gibi herkesin birbirine çok yakıştırdığı çift, umarım bir ömür mutlu olur.

KARTALKAYA'DA TATİL KEYFİ
İstanbul sosyetesi, başta Courchevel olmak üzere Avrupa'nın ünlü kayak merkezlerine akın etmesine rağmen kendi kayak merkezlerimizi de boş bırakmıyor. Örneğin gözde kayak merkezlerimizden Kartalkaya, her hafta sonu sosyeteden onlarca ünlü ismi ağırlıyor.



Geçen hafta sonu da yine birçok ünlü isim Kartalkaya'daydı. 'Loris Weekend at Palazzo Lounge Hosted by Şamdan Plus' etkinliği, sosyetenin ünlü isimlerini bir araya getirdi. Şamdan Plus dergisinin ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe katılanlar, keyifli ve eğlenceli bir hafta sonu geçirdi.

TARİH BELLİ OLDU DEDİKODULAR ARTTI!
Dila Tarkan, Sevgililer Günü için gittikleri Miami tatilinde, sevgilisi Dağhan Doğruer'den evlilik teklifi almıştı. Aşıklar, İstanbul'a döner dönmez nişanlanınca, sosyetede aşıkların "önce bebek sonra nikah" modasına uydukları ve Dila Tarkan'ın hamile olduğu dedikoduları çıkmıştı.



Aşıkların düğün tarihi belli olunca da dedikoducular "Biz söylemiştik" demeye başladı. Ancak haklılar galiba! Dila Tarkan 14 Şubat'ta evlilik teklifi aldı, 25 Şubat'ta nişanlandılar ve 25 Mart'ta da evlenecekler. Bu kadar acelenin hamilelikten başka nasıl bir sebebi olabilir ki!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA