Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

İşte ABD’den getirdiği cicisi

NBA oyuncusu milli basketbolcumuz Cedi Osman'ın, atv'nin sevilen dizisi 'Destan'ın Akkız'ı Ebru Şahin ile evlilik hazırlığı için Amerika'dan gelirken, orada kullandığı 18 milyon liralık otomobilini de getirdiğini yazmıştım.



Cedi Osman, ABD plakalı, İtalyan markası süper lüks spor otomobili ile İstanbul'da arzıendam eylemeye başlamış bile. Şans bu ya; Cedi Osman ile ABD'li cicisi trafikte önüme düştü. Anadolu yakasında kiraladıkları yeni evlerinin dekorasyonu için koşturduklarını bildiğim müstakbel çift, alışverişe çıkmıştı sanırım.



Burada bir otomobil kiralamak veya satın almak yerine dört aylığına da olsa kendi otomobilini getiren Cedi Osman, süper cicisinin içinde çok keyifli görünüyordu. 7 Temmuz'da aşklarının başladığı Çeşme'deki bir beach'te eğlenceli bir düğünle muratlarına erecek olan Cedi Osman ile Ebru Şahin'e şimdiden ömür boyu mutluluk diliyorum.

İSTANBUL MÜZİĞE DOYACAK
İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın (İKSV), Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla düzenlediği 50. İstanbul Müzik Festivali, pazartesi günü başladı. Festivalin açılışı için Atatürk Kültür Merkezi'nde bir tören gerçekleştirildi.



Törenin açılış konuşmasını yapan İKSV Başkanı Bülent Eczacıbaşı, festivalin tarihi gelişimi hakkında bilgi verip 50. yılında müzikseverleri nelerin beklediğini anlattı. 'İstanbul' temasıyla gerçekleşecek ve 24 Haziran'a kadar devam edecek olan İstanbul Müzik Festivali'nde, 16 farklı mekanda, 65'in üzerinde solist, topluluk ve orkestra konser verecek. Ve böylece kulağımızın pası silinecek…

KONUKLARIYLA SEZONU AÇTI
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un eşi Nevbahar Koç, Göcek'te demirli 45 metrelik Keyla isimli teknelerinde 'ağır' misafir ağırlıyor! Madonna, Angelina Jolie, Penelope Cruz gibi dünyaca ünlü isimlerin fotoğrafçısı Mert Alaş, Koçların teknesinde tatilde.



Teknede aynı zamanda ABD'de yaşayan Özlem Önal ile Nevbahar Hanım'ın ortağı Esra Tümen Dinçkök'ün de olduğunu öğrendim. Ortak kozmetik işine giren Koç ile Dinçkök, yakında piyasa çıkaracakları ürünlerin reklam fotoğraflarını Mert Alaş'a çektirmişti. Nevbahar Hanım, böylece iş ilişkisi de olan yakın dostlarıyla tekne sezonunu da açmış oldu.

ESKİ FABRİKADAN YENİ MÜZE ÇIKTI
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Halil Bezmen'in kardeşi Necdet Bezmen'in küratörlüğünde, eşi Ayşe Bezmen ile oluşturdukları koleksiyonlarından oluşan 619 tarihi eserin sergilendiği bir müze açıldı.



Anadolu Uygarlıkları Müzesi, uzun yıllar zeytinyağı fabrikası olarak kullanıldıktan sonra Türkiye'nin en büyük sanayi dönüşüm projesi olarak yaşam merkezi haline dönüştürülen Kırlangıç Sosyal Tesisleri'nde açıldı. Gelecek kuşaklara kültürel bir miras niteliğinde olan müzeye yolunuz düşürse muhakkak uğrayın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA