Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

İkisi de İtalyan DJ ile aşk yaşamış

Ülkemizi kapı komşusu yapan dünyaca ünlü isimlere İtalyan top model Mariacarla Boscono'nun da eklendiğini yazmıştım önceki gün. İstanbul'un altını üstüne getiren Mariacarla Boscono'nun özel hayatıyla ilgili bir şey öğrendim ki, bu bizim magazin dünyasını da ilgilendiriyor.



Meğer ünlü top model, 'Olayların kadını' Şeyma Subaşı'nın hem halefi hem de selefiymiş! Evet, yanlış okumadınız… Boscono, Şeyma Subaşı'nın 1.5 yıl flört ettiği ve önceki yıl ayrıldığı İtalyan DJ sevgilisi Guido Senia'nın eski sevgilisiymiş.



Senia, Şeyma Subaşı ile yollarını ayırdıktan sonra eski sevgilisi Boscono'ya geri dönmüş. Ancak aşkları yama tutmamış ve bir süre sonra yeniden yollarını ayırmışlar. Bu arada Boscono İstanbul'da tatil yaparken, Subaşı da İspanya'nın eğlence adası İbiza'da tatilde...

TÜRK MARKASI KULLANIYOR
Mayısta Mert Bayır ile evlenen ve üç ay sonra kızını kucağına almaya hazırlanan tasarımcı Serra Türker'in yine ağzı kulaklarında! Geçen ay İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in torunu Prenses Beatrice, Serra Hanım'ın kurucusu ve tasarımcısı olduğu markaya ait bir çantayla Royal Ascot'ta arz-ı endam eylemişti.



Önceki gün New York'ta sokakta görüntülenen ünlü oyuncu Sienna Miller'ın elinde de Serra Hanım'ın tasarımı bir çanta vardı. Bu arada Jessica Alba, Heidi Klum, Diana Kruger gibi dünyaca ünlü yıldızlar da markanın tutkunlarından.

BAŞKAN ÜYELERİNİ ADAYA ÇAĞIRDI
28 Mayıs 2107'den bu yana görünümü ile Boğaz'ın güzelliğine gölge düşüren Galatasaray Adası, bugün ilk misafirlerini ağırlıyor. 2017'de adadaki kaçak binalar yıkılmış, kulüp de kiracısı Mehmet Koçarslan'a tahliye davası açmıştı.



Nihayet martta karar çıkmış ve kulüp adasına kavuşmuştu. Adanın yeniden hizmete girmesi için çalışmaları başlatan başkan Dursun Özbek, üyelerini adaya "Güneşi birlikte batırmak için sizleri Galatasaray Adası'nda ağırlamaktan mutluluk duyacağız" diyerek davet etti. Adada neler yapılmış, neler yapılacak bugün öğreneceğiz.

YAT TUTKUNLARI BİR ARAYA GELDİ
Dünyanın lider yat üreticisi olan İtalyan yat markası Bodrum'da bir davet verdi. Markanın yatlarından satın alanları ve yat tutkunlarını bir araya getiren davete, markanın grup başkan yardımcısı Giovanna Vitelli ev sahipliği yaptı.



Sosyetenin büyük ilgi gösterdiği davette Vitelli, geçen yıl Avrupa'da en çok satış yapan bayisinin Türkiye bayisi olduğunu açıkladı. Bu arada bazı iş insanlarının yatlarını yenileriyle değiştirmek üzere Vitelli ile pazarlığa oturduğu kulağıma geldi. Bazıları ziyareti ticarete dönüştürmeye kalkmış!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA