Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

‘Yalan’ dedi ama iddıalara cevap yok!

Ayhan Sicimoğlu'nun 40 yıllık eşi Zeynep Akar'ı, hastalanıp bakıma muhtaç olunca terk ettiğini ve giderken de ortak hesaplarından yüklüce para aldığını yazmıştım. Sicimoğlu güya beni yalanlamak için bir açıklama yapmış. Açıklamasında, "Bu acımasız ve mesnetsiz iftiralar silsilesi Zeynep Hanım'ın manevi şahsına yapılabilecek en büyük hakarettir. Kızımız Ayşe, benim de maddi ve manevi tam desteğimle annesinin tedavisinin en iyi şekilde yapılmasını sağlamaktadır" demiş. Çok ilginç; güya beni yalanlamak için açıklama yapmış ama yazdığım iddialara cevap verememiş, "Senin yazdıkların yalan, doğrusu bu" diyememiş...



O ZAMAN AYHAN BEY, BEN SORAYIM, SİZ CEVAP VERİN:
Zeynep Akar ile evliliğiniz boyunca, onun ailesine ait yalıda yaşamadınız mı? Akar Ailesi'ne ait Bodrum'daki villada tatiller yapmadınız mı, Fransa Nice'deki evlerinde sefa sürmediniz mi?
Eşiniz Zeynep Hanım'ı, dört yıl önce beyin ameliyatı olup bakıma muhtaç olmasının üzerinden iki yıl geçtikten sonra "Artık yeter, bundan sonra ailen baksın" deyip terk ettiniz mi, etmediniz mi?



Eşinizi terk ettikten sonra, yani iki yıldır hiç ziyaret ettiniz mi, etmediniz mi?
Zeynep Akar'ın İsviçre'de bir bankada bulunan kızıyla ortak hesabından "İhtiyaç var" deyip para çektirip aldınız mı, almadınız mı?
Bu İsviçre ziyaretinin ardından satın aldığınız yelkenli tekneyi o paralarla mı aldınız?



Açıklamanızda "Benim maddi ve manevi desteğimle kızımız Ayşe, annesinin tedavisini en iyi şekilde yapılmasını sağlamaktadır" diyorsunuz, peki bunun için maddi olarak nasıl bir destekte bulunuyorsunuz? Hadi onu geçtim manevi olarak ne yapıyorsunuz?
Son olarak şu sorayım; sosyetede konuşulan ve benim kaleme aldığım iddialar, nasıl oluyor da size değil de Zeynep Hanım'ın manevi şahsına hakaret oluyor? Cevabınızı bekliyorum...



YARIN 40 OLUYOR
Geçen ay tüm zamanların en güzel kadın oyuncuları listesine seçilen Meryem Uzerli, yarın 40'lar kulübünün yeni üyesi olacak! World of Statistics tarafından 'dünyanın en güzel kadınları' listesine alınarak adeta erken doğum günü hediyesi alan Meryem Uzerli'nin, 40. doğum günü için yaşadığı Berlin'de özel bir parti organize ettiğini öğrendim. Detaylarına ulaşamadım ama Muhteşem Yüzyıl dizisindeki rol arkadaşı Selim Bayraktar'ın da aralarında olduğu Türkiye'den birkaç dostunu Berlin'deki doğum günü partisine davet etmiş. Nice sağlıklı-mutlu yaşları olsun.



SERGİ AÇILIŞINA LEZZETLİ KUTLAMA
Bodrum'da bu sezon zirve yapan sanat etkinliklerine hâlâ yenileri ekleniyor. Bodrum'da popüler bir otelde bugün, Türk resim sanatının duayenlerinden Devrim Erbil'in sergisi açılıyor. Erbil'in eserlerine ev sahipliği yapacak olan otelin restoranı, bugün açılış daveti verecek. Şef Osman Sezener'in hazırladığı özel bir mönü ile kutlanacak sergi açılışına, sosyeteden sanat tutkunu birçok ünlü ismin de katılacağını duydum. Sergi 18 Ağustos'a kadar sürecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA