Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Dördüncü torun yolda: Kızlarının kızı olacak

Bülent-Oya Eczacıbaşı çiftine bir torun daha geliyor. Oğulları Emre Eczacıbaşı ve gelinleri Dilara Hanım sayesinde, Şubat 2021'de ilk kez torun sevinci yaşayan Eczacıbaşı çifti, sonrasında ardı ardına yeni torunlarını kucaklarına almaya başlamıştı. Mayıs 2021'de Murat Coşkun ile evli olan kızları Esra Coşkun onlara bir erkek torun verirken, geçen yıl da Emre- Dilara Eczacıbaşı çiftinden bir erkek torun daha gelmişti. Şimdi sıra tekrar kızlarında!



Evlenmek için ağabeyinden bir yıl önce davranan ancak bebek konusunda geri kalan Esra Coşkun arayı kapatıyor. Esra Hanım'ın bu kez kız annesi olacağını öğrendim; umarım sağlıkla bebeğini dünyaya getirir. Bu arada 35 yaşında damat olan ve baba olmak için hem birincide hem de ikincide arayı açmayan Emre Eczacıbaşı'ndan da her an üçüncü bebek müjdesi gelebilir! Geniş aile iyidir, giderek genişleyen Eczacıbaşı Ailesi'nin mutlulukları daim olur inşallah.



SOSYETEYİ ŞOKE EDEN ÖLÜM

İş dünyası ve sosyete şokta. Büyük bir holdingin veliahdı olan, 2010 yılında Bennu Gerede ile bir yıllık bir evlilik yaşamasıyla magazin dünyasında adından söz ettiren Cem Büyükhanlı, genç yaşta aramızdan ayrıldı. Cem Bey, önceki gün Bebek'teki evinde ölü bulundu. Yakınlarından, 10 gün önce akciğer rahatsızlığı nedeniyle tedavi olduğunu öğrendiğim Cem Bey'in ölüm nedeni henüz belli değil ama duyan herkes şokta. Bennu Gerede de eski eşine, "Bu gezegende birlikte geçirdiğimiz zaman için minnettarım. Kalbimde sonsuza kadar özel bir yerin olacak. Huzur içinde yat" sözleriyle veda etti. Allah gani gani rahmet eylesin...



YAZ AŞKI DEVAM EDİYOR

Sosyetenin ünlü ikizlerinden Malkoç Süalp, 2.5 yıl evli kaldığı oğlu Azur'un annesi oyuncu Bade İşçil'den 2016'de boşanmıştı. Boşanmanın ardından 20 yıl önce aşk yaşadığı Güllü Aybar'la, sonrasında da Melis Çiftçi ile flört eden Malkoç Süalp, aşksız yapamayanlardan! Aşk adamı Malkoç Süalp, yaz başında Alara Koçibey'in kuzeni, iç mimar ve fotoğraf sanatçısı Simin Erbel ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Çok ortalarda gözükmeyen aşıklar, Bebek'te ortaya çıktı. Görünen o ki, ilişkileri mutlu mesut devam ediyor.



YENİ OKUL HEYECANI
Emlak kralı Dikran Masis ile 35 yaş küçük eşi Yasemin Hanım, oğulları Theo ile neredeyse bütün bir yazı, oğullarının adını verdikleri tekneleriyle Ege'de geçirmişlerdi.
Masis Ailesi, yaz tatilini bitirip geçen hafta, 2017 yılından bu yana yaşadıkları Londra'ya geri döndü. 7 yaşındaki Theo da önceki gün okuluna başladı. Teo'yu ilk gün okuluna Yasemin Hanım bıraktı. Bu arada üç yıldır, Prens William ve kardeşi Prens Harry'nin gittiği okulda okul öncesi eğitimini bitiren Theo yeni okuluna başladı.
Masis çifti Theo'yu, yine çok ünlü bir okula kaydettirdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA