Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Aşklarını gizli yaşıyorlar

Birçok aşk skandalına imza atan sosyete, bazı aşklara ise onay vermiyor! Mehmet Hanif ile Sitare Kalyoncuoğlu'nun aşkı gibi... Şubatta kansere yenik düşen Burcu Hanif'in eşi Mehmet Hanif, ayına Sitare Kalyoncuoğlu ile aşk yaşamaya başlamıştı. Fakat Mehmet Bey'in yasının çok kısa sürmesi bir yana Sitare Kalyoncuoğlu'nun, merhum Burcu Hanif'in çok yakın arkadaşı olması nedeniyle sosyete bu aşka büyük tepki gösterdi. 20 yıllık dostlukları aşka dönüşen çift, bu yüzden aşklarını gözlerden uzakta yaşıyor.



Bütün yazı da yine gözlerden uzak teknede baş başa geçirdiler. Sitare Hanım'ın doğum gününü bile tekneleriyle demir attıkları İtalya'nın Capri adasında kutladılar. Aşıklar şimdi de Güney Fransa'da Cannes'dalar. Capri'den Cannes'a dümen kıran aşkılar, gündüz denizin ve güneşin tadını çıkarırken gece de şehrin ünlü restoran ve kulüplerinde keyif çatıyor. Bakalım Mehmet Hanif-Sitare Kalyoncuoğlu aşkına, sosyeteden ne zaman af çıkacak ve aşklarını çekinmeden yaşayabilecekler.

BEKLENEN GALA BU GECE
Bu akşam İstanbul'da bir kez daha Broadway rüzgarı esecek! Mayısta ilk kez sahnelendiğinde dakikalarca ayakta alkışlanan 'Broadway in Istanbul' yoğun ilgi görmüştü.



Bu akşam Maslak'taki açıkhava mekanında tek gala olarak seyircisiyle buluşacak olan 'Broadway in Istanbul Vol.2'de bol starlı bir kadro var. Müzikalin ilkinde başarılı performansları ile dikkat çeken Canan Ergüder, Özge Borak ve Ayça Varlıer yine kadroda yer alırken sürpriz isimler de ekibe katıldı; Fırat Çelik ve Melisa Döngel. Nilgün Belgün ise onur konuğu olarak sahneye çıkacak.

TEKNEDE AİLE SAADETİ
Geçen yaz evlenen Cem Hakko'nun oğlu Can Hakko ile eşi Deniz Hakko, 9 Temmuz'da Leo Cem adını verdikleri oğullarını kucaklarına almıştı. Hakko çifti henüz iki ayını dolduran oğulları Leo Cem ile tatile çıktı.



Hem yeni yaşına giren Can Bey'in dayısı Urs Machler'in doğum gününü kutlamak hem de keyifli birkaç gün geçirmek için babaanne Bettina Machler'in Göcek'te demirli teknesine gittiler. Kızı Pia Hakko Yeşil'den olan torunu Lily June'un da, Leo Cem'in de üzerine titreyen Bettina Machler, bu mutlu aile tablosunu sosyal medyasından paylaştı.

ÜNLÜ MİMAR YAŞAMINI YİTİRDİ
Dün maalesef çok tatsız bir haber aldım! Benim gibi tanıyan herkesin çok sevdiği, ülkemizin en başarılı iç mimarlarından Hasan Mingü (75) vefat etmiş. Yaklaşık üç yıl önce Kaz Dağları'nda kendine bir ev yapan ve orada yaşamaya başlayan Hasan ağabeyin bir süre önce zatürreye yakalandığını duymuştum.



Tedavisine devam eden Hasan ağabey, maalesef bu süreci atlatamamış ve önceki gün sabaha karşı evinde vefat etmiş. Bugün Zincirlikuyu Mezarlığı Camii'nde, öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrası aile kabristanına defnedilecek. Mingü, Harbiye Orduevi'ni çizen mimar kadrosunda yer almıştı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA