Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Şen’in aşkı kısa sürdü

Mart ayında 23 yıllık eşi Aslı Gümüşel'den boşanan ünlü işadamı Metin Şen'in yalnızlığı ancak beş ay sürmüş ve ağustos ayında yeni bir aşka yelken açmıştı. Metin Bey'in, sosyetenin yakından tanıdığı Seçil Sırmacı ile yaşadığı bu aşkın geleceği merak konusuydu.



Benim gibi sosyete de, Metin Şen-Seçil Sırmacı aşkı, yaz bitince maziye mi gömülecek yoksa uzun soluklu mu olacak diye merak ediyordu. Sosyetenin merakını gidereyim. Metin Şen'in, 23 yıllık evliliğinin bitmesinin üstünden çok da fazla zaman geçmeden başlayan Seçil Sırmacı aşkı bitmiş.



Ağustosta başlayan aşklarını, Bodrum'da, Metin Bey'in teknesiyle Ege koylarını turlayarak ve yurt dışında tatil yaparak yaşayan aşıklar, geçen hafta yollarını ayırmış. Böylece Metin Şen'in boşandıktan sonraki ilk ilişkisi, yaz aşkı olarak kalmış oldu. Aslı Gümüşel, henüz kalbini aşka açmış değil, bakalım Metin Şen'in ikinci aşk denemesi ne zaman olacak.

YAKIN DOSTLAR BİR ARAYA GELDİ
Sosyetenin ağır topları, Ali Ünal'ın sahibi olduğu Ortaköy'ün popüler mekanında buluştu. Berna-Üner Kırdar çifti, yakın dostları Leyla Atalık'ın yaş gününü kutlamak için davet verdi. Uzun süredir görmediğim Ahu Aysal, Afet Karacan, Cemre Birand, Yüksel Behlil, Bilge Soyak ve Berna Tokar, Atalık'ın yeni yaşını kutlamak için bir araya gelmişti.



Boğaz manzarası ve leziz yemeklerle keyifli bir akşam geçiren Leyla Atalık ve dostları, mesleğe başladığım 1990'dan beri tanığım simalar. Maşallah, yıllar onlara iyi davranmış.

EŞİNİN KİLOSU DERT OLMUŞ!
2013'te evlenen Kaan-Nazlı Sert çifti, mutlu evliliklerini 2014'te oğulları Ünsal, 2021'de de kızları Peri ile perçinlemişti. Çok ortalarda gözükmeseler de çocukları ile mutlu mesut bir hayat süren Sert çiftinden Nazlı Hanım'ın, sosyal medya paylaşımı dikkatimi çekti! Elinde yiyecek dolu bir tepsi tutan Kaan Bey'in fotoğrafını paylaşan Nazlı Hanım, altına "Karısını 44 kg bulan kocanın çabaları" diye yazmış.



"Diyetle değil çocuk peşinde zayıflayanlar" diye de eklemiş. Eminim Nazlı Hanım, bu paylaşımıyla birçok hemcinsini orta yerinden çatlatmıştır. Bu devirde zayıflıktan şikayetçi olan kaç kadın vardır ki!!!

KARMA SERGİYE 6 ESERLE KATILIYOR
Yeni sanat sezonunun açılmasıyla birlikte şehirde hemen her gün yeni bir sergi sanatseverlerle buluşuyor. Bu cuma bir davetle kapılarını aralayacak olan bir sergi, izleyicileri sanatın sürekli gelişen doğası hakkında diyaloğa çekmeyi amaçlıyor.



15 farklı sanatçının, 60'ın üzerinde eserinin yer aldığı sergiye, İstanbul'da yaşayan Dominikli ressam Laura Margarita da altı eseri ile katılıyor. Beyoğlu'ndaki sergi, 15 Ekim tarihine kadar açık kalacak, bilginiz olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA