Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ELVAN DEMİRKAN

Hollywood'da skandal açığı var!

Amerika'da şu aralar büyük stres yaşandığını okuyor, izliyorsunuzdur... 2012'deki başkanlık seçimi için yarış iyice hızlanmaya başladı. Cumhuriyetçiler ve Demokratlar, senatoda birbirlerini yiyor.
Ekonomide devrin en büyük krizi yaşanıyor.
Bütçe açığı büyüdükçe büyüyor. Amerikalılar artık 'süper güç' olmadıklarını sindirmeye çalışıyorlar.
Üstüne üstlük, Doğu yakasında görülmemiş ölçüde kuvvetli bir deprem oldu dün...
Washington DC, 40 saniye boyuca 5.9 ölçüsünde, ciddi bir silkelendi.
Twitter'da "Tanrı bile Washington DC'ye kızdı" diye mesajlar kaynıyormuş...
Bu olanlar karşısında dikkati dağıtmak için dedikoduya en ihtiyaç duyulan şu dönemde, Hollywood'da skandal açığı var.

YENİ AVLARI YOK

Birkaç haftadır magazin sayfalarına göz atıyorum; şöyle doğru dürüst dikkatimizi dağıtacak hiçbir Hollywood skandalı yok ortada.
Britney Spears, Lindsay Lohan, Paris Hilton gibi skandalları ile gündemde kalmaya çalışanlar, artık kabak tadı verdikleri için gittikçe kaybolmaya başlıyorlar. Paparazziler yeni avlar peşinde ama av yok!
Tabloid dergilerin kapakları, çocuklarını kucaklarında taşıyan veya hamile ünlülerle dolu...
Acaba diyorum, ünlüler de kendi küçük ve bencil dünyalarının dramından burunlarını çıkartıp dünyanın gidişatını değiştirecek daha büyük sebepleri sonunda fark etmeye mi başladılar?
Bir duyarlılıktır gidiyor, haydi hayırlısı!
Gittikçe daha çok ünlü, kendi star ışığını; dikkat çekmek istediği bölgelere tutuyor.
Afrika'daki hastalık, açlık ve katliamın muazzamlığını hep duyar, dehşetine şöyle bir kafamızı sallayıp geçerdik. Artık öyle değil...

DAHA AKLI BAŞINDALAR

Bu bölgeleri 'çirkin, pis ve bizden uzak' olarak değerlendirmeyi bırakıp yaşanılan insanlık dramına empati yapmaya başladık. Somali'ye yağan yardımlar bunun göstergesi.
Angelina Jolie ve George Clooney, ilk adımı atmadan önce, kaç kişi dünyanın bu bölgesindeki sefalete ilgi gösteriyordu?
Amerika'da ünlüler, yeni filmlerini veya albümlerini tanıtmak için televizyon programlarına katıldıklarında, programın bir bölümü ülke ve dünya sorunları ile ilgili görüşlerine ayrılıyor. Ülke ve dünya sorunlarına karşı politikacılardan daha aklı başında yaklaşımları var çoğunun...
Türkiye'de de ünlüler artık kendi küçük dünyalarından çıkıp birbirlerine iftira atarak gündemde kalmak yerine, potansiyellerini daha yaratıcı bir şekilde kullanmayı öğreniyorlar.
Nihat Doğan ile falan dalga geçiliyor ama bırakın hepsi kendi bildiği gibi yapsın...
Hiç olmazsa bir şey yapsın!
Gündemde kalma ihtiyacını, hiç olmazsa fayda sağlayacak bir şey için kullansın.

ÖNDER ANGELINA OLDU
Dünyada olup bitenden habersiz, kendi dar kabuğundan çıkamayan, vizyonunu geliştiremeyen, kendini eğitemeyen ve insana değer vermeyen ünlüye artık ekmek yok! Hiç kimse sponsor olmak istemiyor böylelerine...
Angelina Jolie, bu konuda bütün ünlülere önderlik yaptı. Potansiyelinin nasıl yön değiştirdiğine dair söyledikleri çok hoşuma gitti. Geçmişte hayatına giren kişilerle yaşadığı garip ilişkileri, lezbiyenliği, uyuşturucu kullanması ve narsist tavırları ile gündemde olduğu yılları kastederek şunları anlattı: "Şimdi gençliğimdeki öfkemden ve asiliğimden çok daha cesur hissediyorum kendimi. Dünyadan habersizdim, sadece kendi bencil dünyamda yaşıyordum. Başkalarına değer vermeye başladığım zaman gerçek kimliğimi fark ettim.
Hayatta hep pişman olarak yaşayamazsın.
Yaşanılan tecrübelerin, büyük yolculuğun bir parçası olduğuna inanmak gerekir.
Yoksa zarar verdiğin kişi hep kendin olursun."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA