Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ELVAN DEMİRKAN

Genç sanatçılarımızın yurt dışı çıkarması

Kendi ülkemizde belki de adını duymadığımız genç yeteneklere, dünya kapılarını açıyor. Bu hafta karşıma çıkan üç muhteşem genç kadını sizlerle paylaşmadan duramadım.
Genç fotoğraf sanatçısı Melisa Mızraklı, mükemmeliyet peşinde koşan bir dünyada, çıplaklığın bile etiketlerle sunulduğunu, fikirlerle örtüldüğünü, her şeyde aşırı bir mana arayışı olduğunu eserlerinde vurguluyor.
Melisa'nın insan bedeni ve hareketlerinin dilinden ilham aldığı 'Reflections of Self' (Öz Yansımalar) adlı ilk kişisel fotoğraf sergisi Contemporary Istanbul'dan da tanıyacağınız Emmanuel Fremin Gallery-New York'ta 29 Temmuz'a kadar ziyarete açık.
Arkadaşlıkları Bilkent'teki öğrencilik yıllarına dayanan Selin Şekeranber ve Yudum Çetiner, 'Duo Blance&Noire' adını verdikleri piyano ikilisini oluşturup Avrupa'da festivalden festivale koşuyor. Fazıl Say'ın desteği ile çıkardıkları ilk albümleri 'The Essence of Piano Duo'da Fazıl Say, Ahmet Adnan Saygun, Astor Piazzola, Sergey Rahmaninof, Aşık Veysel ve Zülfü Livaneli gibi sanatçıların beste ve şarkılarından yapılmış düzenlemeler var.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA