Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Alp Kırşan’ın deneyimi

Alp Kırşan, Most Bodrum deneyimini şöyle anlattı ve sorularımı yanıtladı: "Arkadaşlar arasında tamamen eğlence odaklı bir grup kurduk. İçinde balık tutmak var ama eğlenmek de var, o yüzden teknelere koşturarak geliyoruz.
Hazırlıklarımız çok uzun sürüyor. Sabah çıkışlarımız Hollywood film sahneleri gibi oluyor ve çok büyük keyif veriyor. Most Bodrum, gerçekten çok kaliteli bir organizasyon oldu."
Ne zamandan beri balık tutuyorsunuz?
Çocukluğumdan beri balık tutuyorum ama profesyonelliğe geçeli bir yıl oldu. Profesyonellik daha detaylı ama ömür boyunca devam etmesini istiyorum. Beş yıldır yerleşik olarak Bodrum'da yaşıyorum, zaman buldukça balığa çıkıyorum. İstanbul'a iş dışında hiç gitmiyorum.
İmkanım olsa Bodrum'dan hiç ayrılmam.
Balık tuttuğunuz zaman nasıl hissediyorsunuz?
Adrenalin doluyorsunuz, hele ki oltanın ucunda büyük balık varsa, inanılmaz bir duygu o. Biz, tuttuğumuz balığı geri bırakmaktan yanayız; ağızlarında takılı kalan iğneler dört gün içinde düşüyor, balık hayatına devam ediyor.
Adrenalin için yapılan şeyler. Mesela insan neden kick boksa başlıyor; birini yeniyorsunuz, kazanan mutlu oluyor.
Bu da onun gibi; balıkla canlı bir maçın içine giriyorsunuz, balıkla mücadeleniz var, o çok çekici.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA