Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Kadın Ceo’ların eğlencesi

Haydi kızlar kalkın; kadın başımıza eğlenceye çıkıyoruz. 'Kadın başımıza' diyorum çünkü Türk toplumunun kadına bakışını gösteren en seçkin tamlamalardan biridir bu. Söyleyen kişi genelde en yakınlardan biridir; anne, kardeş, yakın arkadaş, sevgili ya da eş. Oysa 'Kadın başına', güçsüzlüğü gösteren bir söylem; alt metninde 'Sen yapamazsın'ı barındırır, gizliden 'Hakkın yok senin' der. 'Kadın başına' diye başlayan cümlelerin negatifliğinden uzaklaşmak isterken, kadın kadına konseptlerin en güzelinden biriyle tanıştım. Geçtiğimiz salı, Türkiye'nin en güçlü 50 işkadını arasında yer alan başarılı kadınların bazıları, Akaretler'de bulunan ve kadın kadına eğlence için şehrin gözde yemeiçme merkezlerinden biri olan W Istanbul'da buluştu. 'Kadın başına' yapılan her şey çok güzel gerçekten. Bu fikri destekleyen W İstanbul, salı akşamları 'Girl Power' konseptiyle, sadece kadınlara yönelik performanslar ve sahne şovlarına yer veriyor.

KIZ KIZA EĞLENCE
Deneyimli işletmeci Şeniz Bengüer, markası SuperJazz ile eğlence hayatına yeni bir soluk getirecek. Konseptin diğer ismi de 'kadın patronlar'mış; düşünen bin yaşasın. Birbirinden farklı sektörlerden önemli isimlerin katıldığı gecede; Hülya Gedik, Ayşe Boyner, Hilal Aysal ve Günseli Kato doyasıya eğlendi. İş dünyasının başarılı kadınları kendi fotoğraflarının dergi kapağı yapıldığı panonun önünde; erkeklerin 'Yeter artık daha fazla fotoğraf çekme' baskıları olmadan onlarca selfie çekti. Sınırsız kahkaha, dilediğinizce çocukluk yapma hakkı, kimsenin göz hapsinde olmadan dans etmenin keyfiyle her salı buluşmak dileğiyle... Kız kıza eğlenilen Girl Power konseptinin güzellikleri gerçekten say say bitmez. Özgürce dans etmekten daha iyi bir stres atma aracı düşünülemez. Örneğin; bir filmde gördüğünüz komik bir dansın taklidini yapabilir, çirkin sesinizle dilediğinizce bağıra bağıra şarkı söyleyebilirsiniz. Gece boyunca 'Aman o ne der, bu ne der' diye düşünmeden bunalım yapma hakkı, ağlama seansları, badem- fıstık ne varsa masadaki her şeyi özgürce yeme fırsatı, topuklu ayakkabıları çıkarıp yalın ayak zıplama, yüksek sesle gülme, makyaj malzemelerinden birkaçını masanın üzerine koyma, yırtmacın açılmış mı diye düşünmeme, bol bol dedikodu yapma; kıza kıza eğlenme konseptinin en güzel yanları. Şimdi bunun gece yarısı eve dönmesi var, peşine takılanı var. 'Dur ben en iyisi Mehmet'i arayayım, o da gelsin' deme. Tamamen bizleri düşünen konseptler var; git ve eğlenmene bak...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA