Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

2017, devam filmlerinin yılı olacak

Devam filmleri bakımından 2017 yılı oldukça bereketli geçecek gibi görünüyor. Özellikle süper kahraman filmlerinin sayısı bu yıl daha da artıyor.
Seyirciyle buluşmayı bekleyen filmlere baktığımızda görünen o ki; perde bu yıl, devam filmlerinin yanı sıra gerçek hikayelere dayalı filmlerle açılacak.
Bu filmler arasında usta yönetmenlerin merakla beklenen filmleri ve gişede iddialı yerli yapımlar da var. Sinemadan uzak kalmadığınız bir yıl geçirin.
İyi seyirler...

'ÇALGI ÇENGİ İKİMİZ'
İlk filmi 2011 yılında çıkan 'Çalgı Çengi'de macera kaldığı yerden devam ediyor. Sevilen ikili Murat Cemcir ve Ahmet Kural'ın başrollerinde olduğu 'Çalgı Çengi İkimiz', 2017'nin ilk bombası. Filmin kadrosundaki Rasim Öztekin, Nur Erkul, Ayşe Kökçü, Ahmet Gülhan, Tuna Orhan, Cahit Gök, Ayhan Taş, Burak Satıbol ve Şinasi Yurtsever gibi oyuncular ikiliye eşlik ediyor. TR 40 33 Production adlı yapım şirketi çatısı altında çekilen filmde bu kez de sevdiği kızla evlenmek için mafyadan ayrılmak isteyen Salih ve kuzeni Gürkan'ın firar macerasını izleyeceğiz.

'HEP YEK 2'
2016 yılının en çok konuşulan filmlerinden 'Hep Yek'in devam halkası 'Hep Yek 2', vizyon için gün sayıyor. Filmin senaryosunda Bilal Kalyoncu, Orçun Benli ile Şükrü Üçpınar'ın imzası var. Filmin yönetmeni ise Orçun Benli. Film 13 Ocak 2017'de izleyiciyle buluşacak.

'KARANLIĞIN ELLİ TONU'
E.L. James'in kitabından uyarlanan 'Grinin Elli Tonu'nun devam halkası 'Karanlığın Elli Tonu' 10 Şubat'ta vizyonda olacak. Üçlemenin ikinci kitabının uyarlaması olan filmin iki yıl sonra vizyona girmesi, hayranları tarafından tepkiyle karşılandı.

'RECEP İVEDİK 5'
'Recep İvedik 4' ile 2014'ün gişe rekortmeni olan film, 17 Şubat'ta yeni rekorunu kırmak için geri sayıma başladı.
Şahan Gökbakar'ın canlandırdığı 'İvedik'in yeni macerasında izleyiciyi yine kahkaha dolu dakikalar bekliyor. 2015 yılında vizyona giren dördüncü filmden sonra yeni film için 17 Şubat 2017 tarihi seçildi.

'LOGAN'
Çizgi roman severlerin favori mutantlarından 'Logan/ Wolverine'in üçüncü beyazperde macerası 'Logan'da, 'Wolverine'i canlandıran Hugh Jackman'ı son kez bu rolde göreceğiz. Stephen Merchant; 'Caliban' olarak karşımıza çıkarken, 'Profesör Charles Xavier' rolünü bir kez daha Patrick Stewart üstleniyor. Filmin yönetmenliğini ise, serinin ilk filmi 'Wolverine'in de yönetmenliğini üstlenmiş olan James Mangold yapıyor.

'GALAKSİNİN KORUYUCULARI 2'
Marvel'ın 2014 yılında olağanüstü bir gişe başarısı yakaladığı 'Galaksinin Koruyucuları', ikinci filmiyle 2017'de izleyiciyle buluşacak. 2014 yapımı 'Galaksinin Koruyucuları' filminin devamı olan film, 28 Nisan'da izleyiciyle buluşacak.

'HIZLI VE ÖFKELİ 8'
Sinema tarihinin en uzun soluklu serilerden 'Hızlı ve Öfkeli', hızını kaybetmeden yoluna devam ediyor. Serinin sekizinci filmi, 14 Nisan 2017'de izleyici ile buluşacak. Paul Walker'sız filmin nasıl olacağı ise merak konusu.

'KARAYİP KORSANLARI 5: SALAZAR'IN İNTİKAMI'
2003 yılında 'Karayip Korsanları: Siyah İncinin Laneti' ile sinemaseverlerin karşısına çıkan 'Karayip Korsanları' serisinin beşinci filmi 'Karayip Korsanları: Salazar'ın İntikamı', izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. 'Jack Sparrow' rolünde yine Johnny Depp'i göreceğimiz film, 26 Mayıs 2017 tarihinde sinemalarımıza uğrayacak.

'THOR 3: RAGNAROK'
'Thor' serisinin 2017 yılında izleyiciyle buluşacak olan üçüncü filminde, yaklaşmakta olan Norse kıyametine tanık olacağız. Film, İskandinav mitolojisinde yer alan kıyametin kopuşunu işleyecek. Jack Kirby imzalı çizgi roman serisinden uyarlanan olan filmin kadrosunda ünlü şimşek tanrısı olarak Chris Hemsworth, kötü kalpli üvey kardeş- tanrı 'Loki' olarak Tom Hiddleston, 'Leydi Sif' rolünde Jaimie Alexander, 'Odin' rolünde Anthony Hopkins'i izleyeceğiz. Film 3 Kasım 2017'de sinemaseverlerle buluşacak.

'STAR WARS: EPISODE VIII'
Beyazperdeyi kasıp kavuran 'Star Wars: Güç Uyanıyor' filminin devam halkası için geri sayım başladı. Serinin yedinci filmi 'Star Wars: Güç Uyanıyor' gişede rekordan rekora koşarken, sekizinci film 'Star Wars: Episode VIII'ten hayranlarını üzecek bir haber geldi. Filmin Mayıs 2017 olarak planlanan vizyon tarihi 15 Aralık 2017'ye kaydırıldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA