Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Uludağ’da gündem: Aşkın yaşı olur mu?

Gençlik ve kış festivali Selfy Whitefest 2017; birbirinden renkli konserler, ünlü DJ'lerden unutulmaz performanslar, lazer ve dans şovları, çeşitli oyun aktiviteleri, çekilişler ve birçok sürpriziyle ilk periyodunu tamamladı.
Unitravel'ın evsahipliğinde gerçekleşen festivalin ilk periyodunda; en çok Hande Yener, Serdar Ortaç ve Bengü'nün konserleri konuşuldu. Güvenlik önlemlerinin kusursuz olması ve hareketli partiler de gündemi meşgul etti. Ama bir konu vardı ki; en çok o tartışıldı.
Konu; aşkın yaşının olup olmamasıydı. ortaç dert etmiyor Gençler tüm gün kayak pistinin keyfini çıkarıp ardından soluğu dillere destan after ski party'lerde aldı. Gerçekten de festivalin en güzel etkinliklerinden biri de bu partilerdi.
DJ'ler Emrah Göktaş ve Hakan Kabil'in muhteşem performanslarıyla yerimizde duramadık!
Herkes zıplıyordu, herkes çok mutluydu. Genç kitleyi bu kadar iyi anlayan başka DJ'ler görmedim!
İstanbul dönüşünde partiye devam etmek isteyenler için 'Whitefest 2017 After Ski Party' adlı bir albüm de çıkarmışlar, benden söylemesi...
Festival kapsamında konser veren Hande Yener, Serdar Ortaç ve Bengü, üç saat süren sahne şovlarıyla müzikseverlere üç unutulmaz gece yaşattı. Konser öncesi sohbet ettiğim Serdar Ortaç; şarkıcılık kariyerine başladığı ilk günlerden bu yana Uludağ'da sahneye çıktığını ve konserden önce mutlaka üç-dört saat uyuduğunu söyledi. Ortaç, sahne öncesi saçlarını da hep kendi yapıyormuş.
Ortaç'la festival gündemini masaya yatırıyoruz ve ona "Aşkın yaşı var mı, yok mu?" diye soruyorum. Eşi Chloe ile aralarında 23 yaş fark bulunan ünlü şarkıcı, "Yaş farkı benim için önemli değil; aşkın yaşı olmaz" diyerek yanıt veriyor. Kadının yaşça büyük olduğu ilişkilerin toplumda garip karşılandığını ancak erkeklerin büyük olmasının normal bulunduğunu belirten Ortaç, "Ben buna katılmıyorum; sonuçta aşk yaşayacağız, birbirimizi büyütmeyeceğiz" diyor.

HANDE 'NİN BÜYÜK AŞKI
Festivalin ikinci günü sahneye çıkan Hande Yener, nişanlısı Ümit Cem Şenol'un kendisine yaptığı pankartlı doğum günü sürpriziyle büyük sevinç yaşadı. Ünlü şarkıcı, konserin ertesi gününü nişanlısıyla kar motoru turu yaparak geçirdi. Aşkları o kadar güzel ki; mutlulukları her hallerinden belli oluyor. Yener, nişanlısıyla ilgili şöyle diyor: "Kendim gibi birisini buldum. İkinci baharımı yaşıyorum.
Ona, 'Bu bir rüyaysa, beni uyandırma' diyorum." Bence bir kadın, bir erkek için böyle içten ve güzel sözler söylüyorsa, bırakalım artık kim kaç yaşında muhabbetini... Hande Yener 44, Ümit Cem Şenol ise 32 yaşında; peki bunu konuşup tartışınca ne oluyor? Onlar aşklarını çok güzel yaşıyor ve mutluluğu hak ediyorlar. Kaldı ki, hayatta o kadar önemli meseleler varken, yaş konusuna takılmak onlara haksızlık değil mi?
Festivalin dördüncü günü Hadise'nin sahneye çıkması bekleniyordu ancak geçirdiği hastalık nedeniyle konserini iptal etmek zorunda kaldı.
Hadise'nin yerine ise Bengü sahneye çıktı.
Konser öncesi kulisinde ziyaret ettiğim Bengü'yle festival hakkında biraz sohbet ettik. 'Hadise sahneyi beğenmedi' haberlerine açıklık getiren Bengü, şöyle konuştu: "Hadise çok hasta; sahneyi beğenmediğinin iddia edilmesine çok üzüldüm. Burada herkes aynı sahneye çıkıyor; beğenilmeyecek hiçbir şey yok. Biz kış gelsin de Uludağ'da sahneye çıkalım diye bekleyen sanatçılarız." Ardından Bengü'ye de aynı soruyu yöneltiyorum:
"Aşkın yaşı olur mu?" Kendinden emin bir şekilde şöyle diyor: "Bunu yaşayanlar çok iyi cevaplıyor zaten... Kendimden küçük biriyle aşk yaşamadım ama kalp bu; yaş farkı sorun olmaz. Böyle bir aşk yaşasam da gocunmam.
Sevenlere helal olsun!"



Neden kaymıyorlar?
Festival için Uludağ'da bulunan ünlü isimlerden bazılarını kayak pistlerinde hiç göremedik.
Kayak yapmayan isimlerden Hande Yener, bunun sebebini "Konserlerim var; sorumluluğum büyük. Sakatlanıp sahneye çıkamazsam büyük tazminat öderim" diye açıklıyor.

CESARET EDEMİYOR
Bengü ise son yıllarda kayak yapmaktan korkmaya başladığını söylüyor: "Aslında 5 yaşından beri kayıyorum ama son yıllarda, 'kaza geçirebilirim' endişesiyle piste çıkmaya korkuyorum.
Konserlerim var; kayak yapmaya cesaret edemiyorum."

Festivalden dikkat çeken notlar
After ski party'de; Türkiye Kayak ve Snowboard Öğretmenleri Derneği üyeleri, zirveden ellerinde meşalelerle kayarak şenlik alanına indiler. Şenliğe katılanlar, 10.
Yıl Marşı'nı söyleyip birlik beraberlik mesajı verdiler.
Sucuk ekmek, bu yıl popülerliğini köfte ekmeğe kaptırdı.
Jandarma Özel Harekat ekipleri, festival alanı ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alırken; Jandarma Arama Kurtarma ekipleri de asayiş timleriyle birlikte kar motorlarıyla devriye görevi yaptı.
Gençler, gece ışıkta görünen dövmelere büyük ilgi gösterdi.
Konuklara, isme özel çakmaklar hediye edildi.
Bu yıl Uludağ'ın en iyisi Bof Hotel oldu.
DJ'ler Emrah Göktaş ve Hakan Kabil ile Perküsyon Tai, after ski party'lerde eğlencenin dozunu yüksek tuttu. Örneğin; partiden çıkıyorsunuz, odanıza gidip hazırlanıyorsunuz ve yemeğe geçiyorsunuz ama hiç enerjiniz kalmıyor! Sonra da restoranda; zıplayarak yemeğini alan DJ görüyorsunuz. 'Bu nasıl enerji! Bu yaşta nasıl böyle biterim!' diye düşünüyorsunuz. Tabii toparlanmak şart oluyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA