Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Çocukluğumuzdaki ‘Örümcek Adam’a ne oldu?

Marvel Sinematik Evreni'nde geçen ilk 'Örümcek Adam' filmi 'Eve Dönüş', bu hafta sinemaseverlerle buluştu. Milyonlarca hayran kazanan yeni nesil 'Örümcek Adam' Tom Holland'ın başrolünü oynadığı filmi, Jon Watts yönetiyor. Watts; sıkı bir 'Örümcek Adam' hayranı.
'Peter Parker'ın lise yıllarına döndüğümüz filmde, eğlenceli bir 'Örümcek Adam' profili sunulsa da, çocukluğumuzdaki o kahramandan eser yok. Yeni nesille bağ kurabilecekleri bir 'Örümcek Adam' yaratan yapımcılar; gençlere seyir keyfi yüksek bir film sunarken, bizi es geçmiş.
Bu kez karşımıza, diğer 'Örümcek Adam' filmlerindekinden çok farklı bir 'Peter Parker' çıkıyor. Bu yeni 'Peter'ın arkadaşları ve fikir alışverişinde bulunduğu kişiler var, biraz da komik biri. 'Yenilmezler' ile birlikte yaşadığı maceranın büyüsüne kapılan genç 'Peter'; rock yıldızlarıyla vakit geçirdiği hayatının en güzel tatilinin ardından liseye dönmek zorunda. Bu durum onun sorununu daha da karmaşık bir hale getiriyor. (Bu, benim de yaşadığım ve liseye giden pek çok gencin de yaşadığına inandığım bir sorun: Bundan sonra hayatta beni bekleyen şey nedir?)
'Peter' tatilde yaşadıklarından dolayı, ileride onu bekleyen bir şey olduğunu biliyor. Hazır olduğunu düşünüyor. Ama tabii yaşınız 15'se, çoğu zaman aslında hazır olmadığınız şeyler için hazırmışsınız gibi düşünebilirsiniz.
Bu filmde, kendini kanıtlama isteğiyle yanıp tutuşan bir 'Örümcek Adam' izlemeye hazır olun ama üzülerek söylemem gerekir ki, çocukluğunuzun süper kahramanını görmeyi beklemeyin.

'VULTURE' MUHTEŞEM!
Fragmanlarda izlediğimiz, 'Peter'ın lise aşkı 'Liz Allen' filmde neredeyse yok gibi. Fragmanda beklentiyi yüksek tutan Marvel, seyirciyi burada da üzüyor. Filmin konuşulması gereken tek güzel yanı; usta oyuncu Michael Keaton'ın canlandırdığı 'Vulture' karakterinin başarısı. 'Vulture', filmin ana kötüsü olarak karşımıza çıkıyor, üstelik muhteşem bir performansla. 'Örümcek Adam'ı boşverin, sadece Keaton'ın olağanüstü performasını görmeye gidin derim. Unutmadan; filmin 100 milyon doların üstünde gişe yapması yönünde bir beklenti var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA