Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Kahkaha rekabeti için geri sayım başladı

Komedi filmi deyip geçmeyin, 'Gülmek ömrü uzatır' der büyüklerimiz. Bu filmler sayesinde gülmenin iyileştirici gücünden faydalanabiliriz gerçekten. Önümüzdeki sinema sezonuna baktığımızda da beyazperdede bizleri iyileştirecek birçok yerli film var. Kahkaha dozu yüksek filmlerin bazılarının çekimlerine daha yeni başlandı, bazılarınınsa kurgusu bitmek üzere. İşte bizim ömrümüzü uzatacak filmlerden bazıları:

'AİLECEK ŞAŞKINIZ': Ahmet Kural ve Murat Cemcir ikilisi, kahkaha sınırlarını zorlayacak beşinci filmleri ile izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Filmde Ahmet Kural zengin bir müteahhidin oğlu 'Ferhat'ı; Murat Cemcir, 'Ferhat'ın beraber çalıştığı çocukluk arkadaşı 'Gökhan'ı, Saadet Işıl Aksoy ise 'Ferhat'ın aşık olduğu 'Elif'i canlandıracak. Filmin yönetmeni ve senaristi Selçuk Aydemir. Çekimleri devam eden 'Ailecek Şaşkınız'; 2 Mart 2018'de vizyonda.

'ARİF V 216': Cem Yılmaz'ın filmleriyle gülerken, beyninizi rahatlatıp daha canlı bir ruh haline bürünebilirsiniz. Yılmaz'ın merakla beklenen filmi 'Arif V 216'nın çekimleri tamamlanmış. İzleyicisini güldürerek yıllardır ömürlerine ömür katan Yılmaz, yeni filminde 2004'te vizyona giren filmi 'G.O.R.A.'nın baş kahramanlarına yer veriyor. 'Esnaf Arif' ve yakın arkadaşı 'Robot 216'nın yeni maceralarını anlatacak olan filmde; başrolleri Cem Yılmaz ile Ozan Güven paylaşıyor. Filmin yönetmeni ise Kıvanç Baruönü.

'SEN KİMİNLE DANS EDİYORSUN?': Geçen ay 'Salur Kazan: Zoraki Kahraman' filmiyle seyircinin karşısına çıkan Burak Aksak, yeni filmi 'Sen Kiminle Dans Ediyorsun'la sinemaseverleri güldürmeye hazırlanıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Binnur Kaya, Uraz Kaygılaroğlu, Demet Özdemir, Nergis Öztürk, Okan Cabalar ve Berat Yenilmez gibi isimler yer alıyor. Film için dans eğitimi alan oyuncuların prova görüntüleri bile ne kadar komik bir film izleyeceğimizi garantiliyor. Bir filmin içinde Burak Aksak ve Binnur Kaya varsa, zaten aksi düşünülemez.

'CİCİ BABAM': Güldür Güldür ekibi 'Dedemin Fişi'nden sonra sinemaseverleri güldürmek için geri sayıma başladı. Filmde Şanlıurfa kökenli, İstanbul'da yaşayan, Muğla'da yetişmiş, İsveçli bir gurbetçi geline sahip ilginç bir ailenin kahkaha dolu hikayesi anlatılıyor. Kadrosunda Mahir İpek, Onur Buldu, Onur Atilla, Meltem Yılmazkaya, Derya Karadaş ve Burak Topaloğlu yer alıyor.

'DELİHA 2': Komedide hem kalemiyle, hem de oyunculuğuyla adından başarıyla söz ettiren Gupse Özay; 'Deliha'nın devam filmi için hazırlıklara başladı. 'Deliha 2'de; delikanlı, tez canlı 'Zeliha'yı bu kez bambaşka bir maceranın içinde izleyeceğiz. 2014 yılında 1 milyon 596 bin kişi tarafından izlenen 'Deliha'nın devam halkasında komedi dozu biraz daha artıyor. Filmin en büyük sürprizi ise yönetmen koltuğunda bu kez Gupse Özay'ın oturması.

'ÇAT KAPI AŞK': Jess Molho, Müge Boz ve Nergis Kumbasar'ın oynadığı romantik komedinin çekimleri İstanbul'da başladı. Hayatının aşkının bir gün gelip kendisini bulacağına inanan 'Su' ile hayatı boyunca herkesten gizlemeye çalıştığı rahatsızlığına engel olamayan, 'Aras'ın hem komik, hem de hüzünlü hikayesini anlatan film, sonbaharda seyirciyle buluşacak.

'ÖLÜMLÜ DÜNYA': Çekimleri devam eden filmde Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Sarp Apak, İrem Sak, Feyyaz Yiğit, Özgür Emre Yıldırım ve Mehmet Özgür rol alıyor. Komedi ile aksiyon türlerini harmanlayan filmi Ali Atay yönetiyor. Atay, 2015 yılında 'Limonata' filmiyle yönetmenliğe adım atmıştı.

'SERAP İLE NAZMİ': Geçtiğimiz yıl 'Küçük Esnaf' filmiyle sinemaseverlerle buluşan başarılı senarist ve oyuncu Zeynep Koçak, yeni komedi filmi 'Serap ile Nazmi'nin senaryosunu tamamladı. Gülşen Aybaba'nın yöneteceği filmi; 'Serap ile Nazmi'nin aşk hikayesine odaklanıyor. Filmdeki komedi dozu 'Serap'ın torununun filme dahil olmasıyla yükseliyor. Tip komedisinin en iyi örneklerinden biri olmaya aday filmin karakterleri hafızalardan uzun bir süre silinmeyecek cinsten.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA