Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Antidepresan etkisi yaratacak romantik komediler

'Yeni sezonda hem romantik, hem dram, hem de antidepresan niyetine izlenecek filmler arıyorum' diyenler; sizi lütfen şöyle alalım! Önümüzdeki sinema sezonunda birbirinden iddialı romantik komedi filmleri vizyona girmeyi bekliyor. İşte o filmler:

'İLK ÖPÜCÜK': Murat Onbul'un yönettiği, başrollerini Özge Gürel ve Murat Yıldırım'ın paylaştığı 'İlk Öpücük', önümüzdeki sinema sezonunda izleyenleri aşka ve kahkahaya doyuracak. Filmde geçirdiği kaza sonucunda hiçbir şeyi hafızasında tutamayan 'Bahar'ın (Özge Gürel), kasabanın hızlı çapkınlarından 'Hakan' (Murat Yıldırım) ile tanıştıktan sonra gerçek aşkı bulması anlatılıyor. Kaza sonrasında her yeni güne iki yıl öncesinden başlayan 'Bahar', babası ve ağabeyi tarafından kendisinin mutluluğu için yaratılan sahte dünyada hep aynı 24 saatlik zaman dilimini yaşamaktadır. 'Bahar'ı görür görmez ona tutkuyla bağlanan 'Hakan' ise onu her gün kendisine yeniden aşık etmek zorunda kalacaktır. Yıldırım ve Gürel ikilisine filmde; Cezmi Baskın, Hayrettin, Beyti Engin, Sadi Celil Cengiz, Gamze Karaduman, Erol Aksoy, Birsen Dürülü ve Hakan Akın gibi isimler eşlik ediyor. Filmin sonbaharda vizyona girmesi planlanıyor.



'RÜZGAR ÇARPMASI': Avşar Film'in yapımcılığını üstlendiği, Belçim Bilgin ile Halil Sezai'nin oynadığı 'Benim Adım Rüzgar'ın adı sonradan 'Rüzgar Çarpması' olarak değiştirildi. Serkan Acar'ın yönetmen koltuğunda oturduğu duygu yüklü filmde; sert mizaçlı bir kadının, karşısına çıkan 'Rüzgar' isimli küçük çocuk sayesinde nasıl değiştiği ele alınıyor. Cezmi Baskın, Ataberk Mutlu ve Nebil Sayın'ın da rol aldığı film, 17 Kasım'da sinemalarda.

'EN İYİ ARKADAŞIM EVLENİYOR': Oscarlı yıldız Julia Roberts'ın başrolde oynadığı 90'lı yılların popüler romantik komedi filmi 'My Best Friend's Wedding'in yerli versiyonu 'En İyi Arkadaşım Evleniyor', sezonun en iddialı romantik-komedi filmleri arasında. Çekimleri devam eden, Cem Karcı'nın yönettiği filmde Burcu Biricik, Mert Fırat ve Hazar Ergüçlü rol alıyor. 'My Best Friend's Wedding'de Julia Roberts'ın oynadığı 'Julianne' rolünü yerli versiyonda 'Deniz' adıyla Burcu Biricik canlandırıyor. Hazar Ergüçlü, Cameron Diaz'ın canlandırdığı 'Kimberly'ye 'Melisa' rolüyle hayat verecek.

'KIZ MESELESİ': Sevilen oyunculardan Elçin Sangu ile İlker Kaleli, yeni sezonda iddialı bir romantik komediyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Filmin yönetmen koltuğunda; 'Eve Dönüş', 'Guruldayan Kalpler' ve 'Geniş Aile' serilerinden tanıdığımız Ömer Uğur oturuyor.

'ACI TATLI EKŞİ': Yönetmenliğini Andaç Haznedaroğlu'nun üstlendiği, senaryosu Buğra Gülsoy'a ait 'Acı Tatlı Ekşi' filmi; eğlenceli bir aşk hikayesini anlatıyor. Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy'un başrolde olduğu filmde, çocukluk arkadaşı olan 'Duygu' ve 'Murat'ın üniversitede başlayan ve yıllara uzanan aşk hikayesi anlatılıyor. Çekimleri İstanbul, İzmir, Urla ve Alaçatı'da altı haftada gerçekleşen film, seyirciye 'Aşkınız için ne yapardınız?' sorusunu sorduruyor.

'ÇAT KAPI AŞK': Jess Molho, Müge Boz, Nergis Kumbasar ve Duygu Çetinkaya'nın oynadığı, Erhan Baytimur'un yönettiği 'Çat Kapı Aşk'ın çekimleri devam ediyor. Hayatının aşkının kendisini bulacağına inanan 'Su' ile hayatı boyunca herkesten gizlemeye çalıştığı rahatsızlığına engel olamayan, bu yüzden yaşadığı sorunlardan kaçmaya çalışan 'Aras'ın hikayesini anlatan film, sonbaharda vizyonda.

'DAMAT TAKIMI': Hem korku, hem de gençlik komedisi alanında kendini kanıtlamış olan genç yönetmen Doğa Can Anafarta'nın filmi, önümüzdeki sinema sezonunun en dikkat çeken yapımlarından biri olmaya aday. Romantik-komedi filminde Furkan Andıç, Pelin Akil ve Özgürcan Çevik rol alıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA