Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜNAYDIN'LA KANTİN

1 film bir dizi

'DOCTOR STRANGE'
Marvel, 4 Kasım'da gösterime girecek olan 'Doctor Strange' ile beraber, bir süper kahramanını daha sinema evrenine taşıyor. 1963 yılından beri Marvel'in çizgi roman kahramanlarından biri olan 'Doctor Strange'in, sinemada da büyük beğeni toplaması bekleniyor desek, hatta buna inanılıyor desek yalan olmaz. 'Doctor Strange' rolünde ünlü İngiliz aktör, meşhur 'Sherlock Holmes' Benedict Cumberbatch'ın oynayacak olması da film hakkındaki bir diğer merak unsuru. Filmin hikayesinde ise büyük bir trafik kazasının ardından, sihir dünyasını ve farklı boyutları keşfeden 'Doktor Stephen Strange'in başından geçen olaylar ve karşılaştığı zorluklar anlatılacak. Sinema eleştirmenleri tarafından da beğenilen 'Doctor Strange' hakkındaki tüm merakımızı gidermek için 4 Kasım'ı bekliyoruz.

'ONE PUNCH MAN'
'One Punch Man' için son yıllarda ortaya çıkmış en iyi animelerden, hatta troll animelerden biri desek hiç de abartmış olmayız. Komedi türünde inanılmaz işler başaran dizi, kendine has anlayışını hiç çekinmeden ortaya koyuyor. İlk olarak kafanızdaki süper kahraman figürünü yerle bir eden dizi; yakışıklı olmayan, kel bir sıska adamı, karşınıza süper kahraman diye çıkartıyor. Üstelik tek yumrukla rakiplerini anında yok edebilen bir kahraman. Konusu ise şöyle: 'Saitama' adlı karakterimiz, rakiplerini çok kolay yenmekten sıkılmıştır ve kendine güçlü bir rakip aramaktadır. Hobi olarak kahramanlık yapan 'Saitama', aynı zamanda resmi ve tanınan bir kahraman olmak istemektedir. Yanına, onun bu gücüne hayran 'Genos' adlı karakterin de eklenmesiyle beraber olaylar gelişmeye başlar. Eğer eğlenceli bir şeyler arıyorsanız, ikinci sezonunun yapım aşamasında olduğu şu günlerde, 'One Punch Man' tam aradığınız şey olabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA