Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜNAYDIN'LA KANTİN

Yurttan haberler

Gençler birbirine girdi
Gün geçmiyor ki bu cennet vatanımızda iç burkan olaylarla karşılaşmayalım. Haberimiz İstanbul Üniversitesi'nden...

Arkadaşıyla birlikte ders arasında futbol oyunu oynamaya giden gençlerden Ö.Ç. , ev arkadaşı A.K.'ye olmayacak bir şey yaptı. İkilinin arasının çok iyi olduğunu söyleyen yakınları, düştükleri bu duruma anlam veremediklerini belirttiler. Gerçek ise sonradan ortaya çıktı.

İkilinin maçı 0-0 bittikten sonra uzatmalarda yanlışlıkla altın golü seçen Ö.Ç, son dakikalara doğru arkadaşının kısa pasla kullandığı aut atışından sonra topu birden ayağında bularak, parmakları hiç titremeden golünü attı. Hesabı bu şekilde A.K 'ye kitledikten sonra da hemen olay yerinden uzaklaştı.

'Yine olsa yine yaparım!'
Olaydan hemen sonra telaşlı tavırlarıyla dikkat çeken Ö.Ç. , selam verenlerin selamını bile almadı. Okul kantininde arkadaş grubu tarafından yapılan sorgusunda ise akıllara durgunluk veren bir soğukkanlılıkla, yine olsa yine yapacağını belirtti. İfadesi şu şekilde: 'Son zamanlarda sürekli lise arkadaşlarından, onlarla ne kadar eğlendiğinden bahsedip duruyordu. Evde de umursamaz tavırları vardı. Bulaşık sırasında bulaşıkları yıkamıyor, yediği şeyleri salonda bırakarak gidip yatıyordu. Sifonu çekmiyor, çıkarken çöpleri atmıyordu. Sanki ben yokmuşum gibi davranıyordu.
Ama evden çıkarken hep çok bakımlıydı. Az parası olduğu bahanesiyle birlikte yediğimiz şeyleri de bana ödetmeye başlamıştı. Ama bir gün markete çıkarken onun montunu giydiğim zaman, cebinde yüklü miktarda ödenmiş bir kafe adisyonunu gördükten sonra beynimden vurulmuşa döndüm. Bana hesap ödetip ödetip hemen ardından o arkadaşlarıyla gününü gün ediyormuş. Dayanamadım, ben de hemen bir plan yapıp ondan intikamımı almak istedim. Maçı bilerek berabere bitirdim. Gol atma şansım varken sürekli geri paslarla oyunu soğuttum. Altın gol uygulamasını da yanlışlıkla seçmiş gibi yaptım. Son anda her şeyini elinden alıp hesabı ona ödetmek istedim. Ama işler istediğim gibi gitmemeye başlamıştı. Son dakikada yaptığı hata ekmeğime yağ sürdü. Bir an bile acımadım ona. Attım o golü. Pişman değilim. Yine olsa yine yaparım.'

*A.K.'nin şu anda memleketine döndüğü tahmin ediliyor. *Ö.Ç. doğru olanı yapıp arkadaşlarına durumu anlatsaydı, her şey yasal yollarla çözülebilirdi. Ancak o, A.K.'nin cezasını kendi kesmek istedi. üç ila dört ay arasında Whatsapp grubundan süresiz çıkarılma cezası aldı.

Lütfen sizler bu gibi durumlarda en yakın dert ortağınıza gidiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA