Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜNAYDIN'LA KANTİN

1 film bir dizi

'Going by the book'
Günümüzde Güney Kore dizilerinin hayranları oldukça fazla. Hatta birçok Türk yapımı dizi, Kore yapımı dizilerin uyarlaması şeklinde karşımıza çıktı. Durum böyle olunca eğlenceli bir filme bu köşede yer vermek istedik.
Filmimizde Sam-po şehrindeki bankaların birçok hırsızlık olayına maruz kaldığını görürüz. Yaşanan karmaşayı engellemek için görevlendirilen emniyet müdürü bir tatbikat planı hazırlar. Sahte bir soygun içeren tatbikat, görevlilerin bu tarz olaylara müdahaledeki kabiliyetlerini artırmayı amaçlamaktadır. Bir yandan da halkın gözünde görevlilerin imajını yükseltmek için yapılmış bir oyundur. Ancak kendisine hırsız rolü verilen 'Jae-yeong Jeong' görevini ciddiye alarak her şeyi kuralına göre yapmaya başlayınca işler sarpa sarar. Filmin tam olarak tanımını yaparsak; eğlenceli ve vakit geçirmelik bir yapım. Özellikle Kore dizilerinden hoşlananların büyük bir keyifle izleyeceği filmlerden. Ancak üzerinde biraz daha düşünülseymiş çok daha mükemmel bir film çıkabilirmiş ortaya.

'Samurai Jack'
Abartılı çizimler ve dövüşleriyle başta her ne kadar kendini sevdirmese de, kendine has özellikleri sizi sarıp sarmalıyor. 'Samurai Jack', düşmanı 'Aku'yu tam öldürecekken 'Aku' onu zamanda ileriye gönderir.
Bu gelecekte 'Aku' dünyanın efendisidir ve 'Samurai Jack' geriye dönmenin yollarını arar. Kısaca dizinin konusu bu. Ancak izleyenlerden bu kadar ruhsuz anlattığım için özür diliyorum fakat kendimi kaptırırsam yazıya, anlat anlat bitmez. Aynı zamanda dört Emmy ödülü kazanan 'Samurai Jack', 2004 yılında son bulmuştu. Bir başka deyişle devamı gelmemişti. Şimdi fragmanlarıyla beraber gümbür gümbür geliyor.
Mart ayında bizimle buluşacak olan çizgi dizinin hayranlarına da müjdemizi vermiş olalım. İzlemeyen de varsa ve eğer bu tarzı seviyorsanız, kesinlikle kaçırmayın ve beşinci sezon başlamadan bize yetişin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA