Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BUGÜN NE PİŞİRSEM? ELİF KORKMAZEL

Pazılı biftek sarması

Pazı yapraklarını yıkayıp kaynamış suda yaklaşık bir dakika bekletip çıkarın. İnce dövülmüş eti yaprağın üzerine koyun. Etin ortasına piyazlık doğranmış bir parça soğan ve küçük bir dilim dil peyniri koyup sarın ve tencereye dizin. Üzerine rendelenmiş domates, margarin, su ve baharatları ekleyip pişirin.
MALZEMELER
4 adet büyük pazı yaprağı
4 adet ince dövülmüş biftek
1/2 soğan
2 adet domates
30 gr. dil peyniri
1 çorba kaşığı margarin
Tuz
Karabiber
Kekik

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA