İki dilim hindi pastırmanın üzerine bir dilim tavuk eti ve iki dal dereotu koyun. Tuz ve karabiberini ayarlayıp rulo yapın. Kalan malzemeyi de aynı şekilde hazırlayın ve eritilmiş tereyağında kızartın. Ruloları yağlanmış fırın tepsisine yerleştirin ve 200 derece fırında 10 dakika pişirin.
MALZEMELER
8 dilim hindi pastırma
4 dilim ince dövülmüş tavuk eti
8 dal dereotu
2 çorba kaşığı tereyağı
Tuz, karabiber
Portakallı kurabiye
Yumurtaları ve toz şekeri çırpın. Portakalın kabuğunu rendeleyip oda sıcaklığındaki margarin ve yoğurtla birlikte yumurtalı karışıma ekleyip çırpmaya devam edin. Un ve kabartma tozunu ekleyip yumuşak bir hamur elde edene kadar yoğurun. Hamuru düz bir zemin üzerinde merdaneyle açın, kalıpla kesin. Toz şeker serperek ısıtılmış 170 derece fırında pişirin.
MALZEMELER
2 adet yumurta
1 su bardağı toz şeker
125 gr. margarin
2 çorba kaşığı yoğurt
1 adet portakal kabuğu rendesi
4 su bardağı un
1 paket kabartma tozu