YAZARA MAİL GÖNDER Bugün ne pişirsem?

YAZARLAR / Günaydın Yazarları

Maydanozlu tavuk
* 2 adet ince dövülmüş tavuk göğsü
* 1 tatlı kaşığı hardal
* 1/4 demet maydanoz
* 1 tatlı kaşığı margarin
* Tuz
* Karabiber
Tavuk etlerini tuz ve karabiberle iyice ovun. Üzerine bir tatlı kaşığı hardal sürün. İnce ince doğranmış maydanozu da koyup ikiye katlayın. Bir tatlı kaşığı margarini tavaya koyup erittikten sonra tavuk parçalarının iki yüzünü de pişirin. Daha sonra dilimleyip servis tabağına alın. Yanında haşlanmış patatesle birlikte servis yapabilirsiniz.

Fesleğenli taze fasulye
* 500 gr. taze fasulye
* 3 çorba kaşığı zeytinyağı
* 1 adet orta boy soğan
* 15 yaprak taze fesleğen
Ayıklanmış fasulyeyi haşlayıp süzün. Küp küp doğranmış soğanı zeytinyağında soteleyin. Fasulye ve ince kıyılmış fesleğeni ilave edip 10 dakika daha soteleyin. Ilık veya soğuk olarak servis yapın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.