YAZARA MAİL GÖNDER Pastırmalı et sarma

YAZARLAR / Günaydın Yazarları

Etleri tuz ve biberle ovun. Ortalarına pastırmaları koyup rulo şeklinde sarın ve kürdanla tutturun. Tereyağını tavaya koyup etleri iyice kızartın. Üzerine rendelenmiş domatesi ve sıcak suyu ilave edin. Kapağı kapalı olarak 15 dakika pişin.

MALZEMELER

6 parça biftek
12 adet pastırma
4 adet domates
2 çorba kaşığı tereyağı
2 su bardağı su
Tuz
Karabiber

Hindi salatası
Kuşbaşı doğranmış eti haşlayın ve didin. Sivri biberleri ve maydanozu ince ince kıyıp hindi etiyle karıştırın. Göbek salatanın içini çıkarıp kare şekline getirin. İçini hindili karışımla doldurun. Zeytinyağı, limon suyu ve baharatları karıştırıp üstüne dökün.

MALZEMELER

3 parça hindi göğüs eti
2 adet sivri biber
1/4 demet maydanoz
1 adet göbek salata
1 çorba kaşığı zeytinyağı
1/2 limon
Tuz
Karabiber

Kırmızı pul biber

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.