Türkiye'nin en iyi haber sitesi

Yoğurtlu kebap
1/2 kg. kıyma
2 adet soğan
1/2 demet maydanoz
6 çorba kaşığı un
1'er tutam karabiber, kimyon, yenibahar ve tuz
1 adet pide
5 çorba kaşığı yoğurt
4 diş sarımsak
Kıyma, rendelenmiş soğan, kıyılmış maydanoz, un ve baharatları yoğurun. Harçtan köfteler hazırlayıp sıvı yağda kızartın. Bir pideyi kuşbaşı iriliğinde kesip servis tabağına yayın. Köfteleri pidenin üzerine alın. Üzerine sarımsaklı yoğurt dökün. Kırmızıbiberle karıştırdığınız sıvı yağı gezdirip servis yapın.

Salamlı sosisli kanepe
12 adet milföy hamuru
125 gr. beyaz peynir
1 kase sosis
50 gr. salam
2 adet biber
1 adet domates
1 yumurta
Rendelenmiş beyaz peynir, doğranmış sosis ve salamı karıştırın. Oda sıcaklığında yumuşamış milföy hamurlarının yarısını yağlanmış tepsiye dizip üzerine peynirli harcı paylaştırın. Kalan hamurların ortasını dikdörtgen bir kalıpla açıp diğer hamurların üzerine kapatın. Hamurun kenar kısımlarına yumurta sarısı sürün. 180 derecedeki fırında pişirin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
YAZARA MAİL GÖNDER