Türkiye'nin en iyi haber sitesi

Yeşil zeytinli et yahni
500 gr. dana kuşbaşı
1 adet karanfil
1 çorba kaşığı tereyağı
2 adet havuç
15 adet arpacık soğan l 3 diş sarımsak
1 su bardağı biberli yeşil zeytin
1 çorba kaşığı domates ve biber salçası
1 su bardağı su
1'er dal maydanoz ve nane
Tuz, karabiber
Et, tereyağı ve karanfili, et suyunu salıp çekene kadar arada bir karıştırarak kavurun. Verev doğranmış havuç, arpacık soğan, kıyılmış sarımsak ve zeytini ekleyip, bir-iki dakika daha çevirin. Suda açtığınız salçaları, kıyılmış maydanoz, nane, tuz ve karabiberi ekleyip et yumuşayana kadar pişirin.

Meyveli pasta
1 adet hazır pasta keki l 1 su bardağı süt
3 çorba kaşığı şeker
Kreması için:
2 paket labne peyniri
1 su bardağı çiğ krema
1 çay bardağı pudra şekeri
5 çorba kaşığı toz krem şanti
Üzeri için:
1 su bardağı frambuaz ve böğürtlen
1 su bardağı dövülmüş fındık
Labne peyniri, çiğ krema, şeker ve krem şantiyi iyice çırpın ve dolaba koyup 30 dakika bekletin. Pasta kekinin bir katını süt ve şeker karışımıyla ıslatın. Üzerine kremanın yarısını dökün, frambuaz ve böğürtlen ile kaplayın. Kekin diğer yarısını üzerine koyup ıslatın, kalan kremayla kaplayın. Dolapta bir saat bekletip üzerini kalan meyvelerle süsleyin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
YAZARA MAİL GÖNDER