Türkiye'nin en iyi haber sitesi

Pancar çorbası
2 adet pancar
2 adet havuç
1 adet soğan
2 çorba kaşığı tereyağı
1 çorba kaşığı un
6 su bardağı su
6 dilim kepek ekmeği
100 gr. çiğ krema
3 diş sarımsak
Bir tencereye tereyağını koyun, doğranmış havuç, pancar ve soğanı ekleyip tencerenin kapağı kapalı olarak 30 dakika pişirin. Mikserden geçirip üzerine un serpin ve karıştırın. Ezilmiş sarımsakları ve suyunu da ekleyip 10 dakika kadar kaynatın. Üzerine çiğ krema ve haşlanmış pancar taneleri ekleyerek servis yapın.

Kolay ayçöreği
1 adet ekmek hamuru
1 çay bardağı sıvı yağ
4 dilim kakaolu kek
1 çorba kaşığı kakao
1 çorba kaşığı pudra şekeri
1 çay bardağı süt
2 çorba kaşığı kuru üzüm
2 çorba kaşığı ceviz
Ufalanmış kek, pudra şekeri, kakao, kuru üzüm ve kıyılmış cevizi karıştırın, sütle macun kıvamına getirin. Ekmek hamurunu açıp yağlayın ve sekiz adet üçgen kesin. Kakaolu harçtan geniş kenarına koyup sarın, kenarlarını katlayın. Üzerine yumurta sarısı sürüp 190 derecedeki fırında pişirin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
YAZARA MAİL GÖNDER