Türkiye'nin en iyi haber sitesi

Pandispanyanın alt parçasını düz bir servis tabağına yerleştirin. Sıcak suda eritilmiş neskafe ve toz şekerle ıslatın. Pasta kremasını sütle çırpın, dondurma, kakao, neskafe ve rendelenmiş limon kabuğunu ekleyip karıştırın. Kremayı kekin üstüne dökün, buzdolabında yarım saat bekletin. Kalan kek parçasını toz haline getirip pastanın üstüne dökün.

MALZEMELER

1 adet kakaolu pandispanya
1 çay bardağı sıcak su
1 tatlı kaşığı toz şeker
1 tatlı kaşığı neskafe

?KREMASI İÇİN:
1 paket kakaolu hazır pasta kreması
1 su bardağı süt
200 gr. vanilyalı dondurma
2 çorba kaşığı kakao
1 tatlı kaşığı neskafe
1 adet limonun rendelenmiş kabuğu

?VİŞNELİ ŞERBET
Tencerede şekeri, vişneleri, karanfil ve tarçını çatalla ezin. Üzerine portakal suyunu ve suyu ekleyip karıştırın. Ocak üzerinde 10 dakika kadar kaynatıp ocaktan alın. Tel süzgeçten geçirip soğumaya bırakın. Buzdolabında soğutup servis yapın.

MALZEMELER

5 su bardağı su
1/2 kilo vişne
3 portakalın suyu
5 adet karanfil
2 çubuk tarçın
1 çay bardağı şeker

?PİRİNÇ SALATASI
Öncelikle bir su bardağı pirinçle zeytinyağlı pilav pişirin. İçine ince ince kıyılmış maydanozu ve dereotunu karıştırın. Turşuları ve salatalığı küp küp doğrayıp pilava ilave edin. Üzerinde limon suyu gezdirip harmanlayın. Servis tabağına alın. Zeytinlerle süsleyip servis yapın.

MALZEMELER

1 su bardağı pirinç
1/2 maydanoz
1/2 demet dereotu
2 adet salatalık
2 adet salatalık turşusu
1 adet limon suyu
Zeytinyağı
Tuz
Zeytin

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
YAZARA MAİL GÖNDER