Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Süper kahramanlar ile kırmızı halıda yürüdük!

İstanbul'daki film galalarına aşinayım; birkaçına katılmışlığım, hatta kırmızı halıya teğet geçmişliğim var. Dev AVM'lerde düzenlendikleri için her birinde karmaşaya kurban giderim. Galada gözünüz oyuncuları birkaç saniye uzaktan görürse öpüp başınıza koyarsınız.
Aynı salonda onlarla filmi izlemek de hep bir hayal olarak kalır. Adı sadece 'gala'dır ve arkadaşlarına 'Galaya gidiyorum tatlım' havasını atarsın ama içi boştur halbuki... Hep bir karmaşa!
Neyse bizim toprakların gala sorunları devam ederken, LG Türkiye'nin davetlisi olarak Londra'daki 'Avengers' (Yenilmezler-Ultron Çağı ) filminin galasına Didem Soydan ile birlikte katıldık. Didem'in hazırlığı gündüz saatlerinde başladı. Ah bu kadınlar; saç-makyaj- kıyafet derken saatleri ayna önünde geçiyor. Biz erkekler içinse işler çok kolay; koyu renk bir ceket giyip saçlarınızı jöleleyin, anında hazırsınız! Neyse, bunca hazırlığa değdi ve unutulmayacak bir gala gecesi yaşadık.
Gala için Westfield Alışveriş Merkezi'nin ortasına dev bir sahne kurulmuştu.
Filmin tüm oyuncuları tek tek sahneye çıkıp 'Avengers' fanlarına kendilerini gösterdi, talk show kıvamında sohbet edip çekim anılarını anlattılar. O sırada biz de bize ayrılan yeri bulup koltuklarımıza kurulduk. Film esnasında şampanya servisinden tutun da çikolataya kadar her şey düşünülmüştü. Oyuncular bir de filmi izleyeceğimiz salonlara uğrayınca, 'Vay be!' dedik. Ulaşılmaz durmaktan çok, 'daha fazla ne kadar yakın durabiliriz' samimiyetinde rahat ve cool'lardı…

Kırmızı halıdan detaylar


Chris Hemsworth'un filmdeki 'Thor' karakterine uygun kaslı ve oldukça yapılı halinden galada eser yoktu. Takım elbisesi ile gayet sıradandı. 'O kaslar nerede; soyun Chris!' çığlıkları atasımız geldi.
Scarlett Johansson kısa saçları ile Miley Cyrus'u andırıyordu. Filmdeki kızıl saçı çok daha iyiydi.
Elizabeth Olsen, ekibin en sempatiğiydi. Mary ve Kate Olsen'ın kardeşleri olmasından kaynaklı ünlü olmanın kurallarını biliyordu. Siyah pelerinli gala kıyafeti ile filmdeki karakterini aratmıyor, şıklığıyla göz dolduruyordu.
Robert Downey Jr.'ın, karizmasıyla başka bir dünyadan gelmiş gibi bir edası vardı.
En çok tezahüratı tabii ki Chris Hemsworth aldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA