YAZARA MAİL GÖNDER Meksika lezzetleri efsaneydi

YAZARLAR / Günaydın Yazarları

Conde Nast Traveller dergisinin Fenix'teki partisindeyiz. Dergi seyahat dergisi olunca, konsepti de tarihe uygun belirlemişler... 5 Mayıs; Meksikalılar'ın Cinco De Mayo Bayramı... Biz de konsepte uygun giyindik, kuşandık. Bizi ellerinde geceye özel kokteyllerle karşıladılar. Ardından Meksika mutfağı lezzetlerini hiç düşünmeden mideye indirdik. Yumuşacık tortilladan yapılmış tavuklu ve etli quesadillası, tacoları ve guacamole salsa sosları efsaneydi. Unutmadan gecenin ev sahiplerinden olan derginin genel yayın yönetmeni Çiler İlhan'ı görünce şaşkınlığımı gizleyemedim, hatta tanıyamadım! Uzun süredir Çırağan Hotel'deydi yani otelcilik sektöründe çok sıkı bir kurumsallıktaydı. Kendisi, ani bir kararla bambaşka bir kadına dönüşmüş; giyimi-kuşamı, tavrı bir başka olmuş, tam bir dergici havası gelmiş üzerine... Daha relaks, daha cool... Helal, demek ki değişimi istemek ve rutinden çıkmak insana iyi geliyormuş... Hepimize ders olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.