Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Enginar tarlalarının ortasında bir tatil

Before Sunset'i keşfedince Çeşme'ye değil, buraya tatile gitmiş gibi hissedeceksiniz, sınırlarından bir adım çıkmadan eğlencenin dibine vuracaksınız. Bana kalırsa tam bir yazlık eğlence üssü burası. Bir hafta sonunuzu mekanın sekiz bungalowundan birinde konaklayarak geçirebilirsiniz, tabii yer bulabilirseniz. Unutmadan; günlüğü 900 lira. Plaja 10 adım mesafesi olan o bungalowların her birinde; açıkhavada jakuzi ve hemen yanı başınızda gecenin geç saatlerine kadar süren bir parti var! Bir tatilde daha ne ister bir insan...

KURTARILMIŞ BÖLGE
Olur da yer bulamadınız, o zaman mutlaka plaja rezervasyon yaptırın. Yoksa geldiğiniz gibi o yolu tekrar dönebilirsiniz çünkü bu plajın kapısı çok sıkı. O kokoş topuklu ayakkabılı kadınlar, omzu düşük ağabeyler burada yok; kurtarılmış bölge ilan ediyorum! Mekan, rakiplerine nazaran biraz uzakta. Çeşme yarımadasını bilmeyenler için kolay bulunamayacak bir noktada; Ovacık bölgesinde, enginar tarlaların arasında, o kumlu, taşlı yolun sonunda. Ahşabın, bambuların ve palmiyelerin arasında saklanmış bir beach burası. Girişi 40 lira. İster çimlerin üstünde yayılın, isterseniz kumun üstündeki şezlonglarda. Çantanızı yedek kıyafetle doldurun çünkü burada sabahı geceye bağlıyorsunuz. Zeynep Mayruk'un butiğinde yer alan renkli halhallar erkeklerin ayak bileklerinde. Tişört ve bikiniler ise bizim gibi hazırlıksız gelenlerin yardımına koşuyor. Cumartesi günleri 17.00'de başlayan partide Murat Tokuz çalıyor. House ve deep house müziğe kendinizi bırakın. Acaba Türkçe çalar mı diye hiç düşünmeyin, nafile. Buraya Ajda Pekkan gelse kendi şarkısını duyamaz gençler. Partinin bitiş saati yok! Gün geceye kavuşuyor, müzik ve eğlence kumsala taşıp yakılan ateşin etrafında yerini romantizme bırakıyor. Before Sunset'in bu yazki flaş konukları Özge Özpirinçci-Burak Yamantürk ile Buğra Gülsoy-Nilüfer Gürbüz çiftleri ile Serhat Teoman. Onlar da Çeşme'ye değil Before Sunset'e tatile gelmişler adeta. Tatilleri boyunca bir adım dışarı bile çıkmamışlar. 'Yaş ortalaması 20-25' iddiası da söylenti; bakın bana 30 olmuş, hâlâ masa tepelerinde tepiniyorum. Bu arada gider gitmez Efe Gürsoy'u bulun ve benden selam söyleyin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA