Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Biz bu sonbahar ne yapacağız?

Karaköy'de DJ Murat Tokuz ve Uğur Güven gibi popüler isimlerin yarattığı fun-dining konseptli mekanda; hem yiyeceğiz, hem de eğleneceğiz. Artık fine dining out canlarım, olayımız fun dining.
Yine Karaköy'de popüler bir ismin lokomotifi olduğu bir mekan var. Lucca'dan tanıdığınız Turgay Yıldız'ın kokteyl club olarak konseptini geliştirdiği Mitte'nin private kulübünde gizli partilerde eğleneceğiz.
St.Regis'in terasındaki Spago'nun üstü kapanacak, yemek alanı genişleyip yazdan kalma eğlencesi ile sonbaharda da devam edecek.
Nişantaşı Mim Kemal Öke'de açılacak olan Central'ın barında takılıp Arda Türkmen'in mönüsünden tadacağız. Sonrası mı? Yine eğlenceli saatler burada da olacak. Sabah 08.00'den gece 02.00'ye kadar takılabileceğiniz mekanda sosyalleşmek çok havalı olacak. Bu arada Arda'nın workshoplarını kaçırmayın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA