Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

O davet senin bu davet benim!

Bu hafta ünlü isimlerin davetleri de hız kesmedi. Demet Akalın-Okan Kurt çiftinin birlikteliklerinin beşinci yılını Kuruçeşme Albüm'de kutladık. Haftanın en ses getiren partisi onlarınkiydi.Mekan harikalar diyarı şeklinde dekore edilmişti. Sazlı-sözlü eğlencesi, Demet'in kendi gecesinde sahneye çıkması, eşi Okan Kurt'un DJ performansı ve yakın arkadaş kontenjanından Berkay ve birçok sanatçının bu özel günde performans sergilemesiyle 'Nice 15-25 yıla' dedirttiler! Bir yandan da Demet milyonlarca takipçisine Insta-parti yaşattı. Gecenin fotoğraflarını an be an paylaştı tüm takipçileri ile.

PİYASA AÇILDI!
Aynı güne sıkışmış davet silsilesine hoşgeldiniz sevgili dostlar! Trafik de neymiş, gardırobumun en nadide parçaları ile o davet senin, bu davet benim sürükleniyorum. En yoğun perşembeyi yaşıyorum... Eee dedik ya seçim sonrası patlama yaşanıyor adeta! Buse Terim'in Defacto'lu alışveriş partisinden Ayşe Kucuroğlu evsahipliğindeki, bol ünlülü 'James Bond' filminin ön gösterimine, oradan Özge Ulusoy'un güzellik sırlarını paylaştığı Note davetine... Evin yolunu zor buluyorum, zor. Anlayacağınız 'piyasa' açıldı. Mahalle kuaförüm bile zil takıp oynuyordu; süslü kokoş kadınların davet telaşı onun işlerini de açmış da...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA