Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Biz yalnızlar daha şanslıyız!

Günün anlam ve önemine uygun bir yazı ile karşınızda olmak isterdim ama bu yıl da sevgilisi olmayanların, sevgilisi olanlardan daha şanslı olduğunu düşündüğüm bir 14 Şubat yaşıyorum! Henüz şeytanın bacağını kıramadım... Siz sevgilisi olanlar etrafınızı kalpler, çiçekler ve böceklerle doldurun. Üstünde 'seni seviyorum' yazan, kalp baskılı hediyeler ile romantizmin dibine vurup sevgilinizi şımartın. Biz yalnızlar asla ama asla kıskanmıyoruz! Ama unutmayın, biz daha şanslıyız; neden mi?
1- Hiç kimseye hesap vermek zorunda değiliz. 'Neredeydin? Kiminle beraberdin?' gibi ilişkinin 5N 1K'sını sorgulayan sorulara maruz kalmıyoruz da ondan!
2- 'Bugün ne hediye alayım?
Hangi mekanda nasıl bir sürpriz hazırlayayım? Bu gece bir otelde mi kalsak?' sorunsalına hiç mi hiç takılmıyoruz! Tüm gün bizim, tüm para cepte! Kişisel bakım, sinema, güzel bir brunch, dostlarla felekten bir pazar yaşıyoruz; değmeyin keyfimize.
3- Ah bu ilişkinin bir de ayrılık acısı kısmı var ki, işte en isyankar zamanlar o zaman! İlişkinin intikamını alırcasına kendimizi yemeye içmeye vermek yok! Kısaca ayrılık acısı gibi derdimiz hiç mi hiç yok!
4- Sosyal medya hesaplarında özgürlüğün dibine vuruyoruz. İstediğimiz insanın hesabında dolanıp beğeniyoruz, istediğimiz fotoğrafı paylaşabiliyoruz...
5- Kıskançlık krizi yok; içiniz rahat olsun, kimse yakanıza yapışmıyor.
Telefonun başında merak etmek zorunda olduğunuz birisi yok!
6- Sırf sevgiliniz ısrar etti diye yaptığınız planlar yok... Her şey sizin kontrolünüzde.
Eğer sevgili okurum, sen de yalnızlardansan; hiç üzülme biz onlardan daha şanslıyız!

BEKARLAR TATİLE
Siz bu satırları okurken biz bir grup yalnızlar toplandık; Dubai'ye uçuyoruz. 25 derecelik havasıyla kanımızı ısıtan, her geçen gün açılan yeni mekanları ile beni heyecanlandıran bir şehir Dubai...
Keşif listem haftaya bu köşede olacak...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA