Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Ah şu bekar taklidi yapan evli erkekler!

Son günlerde birçok kişinin 'Sevgilim evliymiş meğer...' dediğine tanık oldum. Böyle bir durumda 'Nasıl gidip evli bir adamla beraber olursun?' deyip suçu kıza atıyoruz hemen.
Ancak erkekler o kadar iyi bekar taklidi yapıyor ki, evli olduklarını anlamak pek mümkün olmuyor. O yüzük parmaktan çıkarılıp uygun bir senaryo hazırlanınca, genç kadınların kalbini kolayca çalabiliyorlar. Foyaları ortaya çıktığında ise hep benzer bahanelere sığınıyorlar. İşte o bahanelerden bazıları:
1- 'Boşanma sürecindeyiz. Davamız devam ediyor ama karım boşanmamak için direniyor. İstediği nafakayı verip kurtulacağım.' (Ne de olsa nafaka, gövde gösterisi anlamına da geliyor.)
2- 'Evlerimizi ayırdık; çok uzun zamandır ayrı yaşıyoruz.' (Evler ayrılınca ilişki de bitiyor, bu da onlar için geçerli bir sebep oluyor.)
3- 'Ortada çocuklar var. Onların psikolojisi için ayrılığı aceleye getirmiyoruz.
Lütfen sabret, en kısa zamanda bu sorunu çözeceğim.' Kızlar bu bahanelerle gönlünüz ferahlıyor, içinize su serpiliyor ama bunlar hep yalan dolan...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA