Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Ebru Gündeş’li cumartesi çıkarması

Hiperaktif bir hafta sonunu geride bıraktık.
Mekanlar tıka basa doldu, ertelenen düğünler, organizasyonlar, davetler peşi sıra düzenlendi. İstanbul gezginleri, sabahın ilk ışıklarına kadar ceylan gibi oradan oraya sekti. Peki bu hafta sonunun en merak edileni kimdi? Tabii ki Günay'daki Ebru Gündeş sahnesiydi...
Peki o gecede neler olup bitti?
1- Ebru Gündeş, repertuvarını baştan sona yenilemiş. Şarkı sıralamasını ezbere bilen ön masa gediklileri, daha ilk şarkıda başka bir Ebru ile karşılaşacaklarını anladı.
2- Ebru, önceki Günay performanslarına nazaran daha hareketli ve enerjikti.
Dans eden, ritmik bir yıldız vardı sahnede.
3- Gecenin açılış parçası, Gündeş'in Murat Boz ile düet yaptığı 'Gün Ağardı' oldu.
4- Gündeş'i yalnız bırakmayan Demet Akalın ve Ayla Çelik, sahneye de misafir oldu.
5- Konuklar, Gündeş'in söylediği birçok şarkı için 'göndermeli parça' yorumunu yapıp ünlü şarkıcının bu eserleri özellikle seçtiğini konuştu. Ancak hangi şarkı göndermeli değil ki kuzum?
6- Gündeş'in Günay'daki üç haftalık programı şimdiden tıka basa dolmuş. 400 kişilik mekana 600 kişilik rezervasyon alındığı, programın Kasım- Aralık aylarında da yoğun istek üzerine devam edeceği söyleniyor.
O gece kimileri, gazetelerde çıkan 'Ebru mekanı doldurur mu, dolduramaz mı?' söylentileri nedeniyle Günay'a gitmiş. Eşi Reza Zarrab'la boşanma kararı alan Ebru'nun nasıl bir performans sergileyeceğini merak etmişler. Ancak korkulan olmadı ve sahnede güçlü, dinamik bir Ebru Gündeş vardı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA