Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Sen daha çok milli oldun yavrum, geç business’da uç sen!

İstanbul-Konya seferinde A Milli Takımı oyuncuları kıdem sıralamasına göre oturtulmuş; kimisi daha çok maça çıktığı için business'a yönlendirilirken, kimisi de economy sınıfa razı kalmış. Ah en yeni millimiz Emre Mor, ağabeyi Hakan Balta ve diğerlerine iç geçirerek bakmış... İçinden de 'Bir gün ben de o koltuklara yayılacağım' demiş... Peki bu kıdem farkı bir tek futbolcularda mı var? Hayır canlarım, her yerde!
İş yerinde patron asistanıysanız yerinizi bilin, patronunuzla aynı asansöre binmeniz bile olası değil. O ilk biner, siz sonraki asansöre ya da merdivenlerle tabana kuvvet.
Öğle yemeğine ilk önce kıdemliler çıkar çünkü size birçok iş yığmışlardır ve siz onun 'Oh be karnım doydu' demesini bekler, sonra çalışma masanızda sipariş ettiğiniz kuru sandviçi mideye indirmek zorunda kalırsınız.
Peki ya popüler dünyada?
Ünlüyseniz, magazinselseniz şanslısınız; her yerde ön sıradasınız. Bakınız önümüzde moda haftası var; siz sırada kuyrukta beklerken onlar torpille öne geçer ve ön sıradaki yerlerine kurulurlar...
Siz de arkada balık istifi.
Konsere, filme yer bulamadınız; hemen bir telefon, hemen bir hava yapılır, caka satılır ve imkansız olan bilet size temin edilir. Büyük ihtimalle para bile ödemezsiniz. Misafirsiniz efendim.
Restoranlarda, kulüplerde yer yoktur, tıka basa doludur ama siz hatrı sayılır ünlü bir sima iseniz; önceki rezervasyonun masası kaydırılır ve size mutlaka yer açılır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA