Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Trump’ın arkasındaki kadınlar

Donald Trump'ın ABD'nin yeni başkanı seçilmesi, Hollywood yıldızlarını ayaklandırdı. Birçok ünlü isim, sonuca tepki üstüne tepki yağdırıyor! Tüm bu olup bitenler, ortadaki politik vaatler ve 'Şimdi ne olacak?' diyen ülke başkanları... Benim gözümse, Donald Trump'ta değil, Trump Ailesi'nin kadınlarında... Gelin, Beyaz Saray'ın yeni hanımefendileri Trumpgiller'i mercek altına alalım.
Yeni First Lady Melania Trump, 46 yaşında... Tam bir botoks ve dolgu güzeli; bu nedenle yüzünde pek mimik yok ama güzel gülüyor. Güzelliğini Sloven köklerine borçlu. 2006 yılında ABD vatandaşı olmuş. Melania Trump, birçok göçmene umut ışığı olacak kararlar alabilir, benden söylemesi. Kusursuz fiziği ve şıklığıyla, elbette moda uzmanları da onu mercek altına alacaktır. Stiliyle milyonlarca kişiye yön verecek olan First Lady'nin favori rengi ise beyaz.
Ailenin güzeller güzeli kızı Ivanka, 35 yaşında. O da, cici annesi Melania gibi eski bir model. Aynı zamanda zeki ve sağlam bir ekonomist. Seçim kampanyasında önemli rol oynadı. Trump şirketlerinde de büyük söz sahibi. Markası, Ivanka Trump Collection da büyük bir ivme kazanacak. Herkes bir Trump gibi giyinmeye başlayacak bu gidişle.

PAZAR NOTU
Sevgili okurlarım, siz bu yazıyı okurken, ben New York'a uçuyorum. 10 gün oralarda olacağım. Bu süreçte biraz Amerika gündemini, sokaktaki sosyal yaşamı ve trendleri mercek altına alacağım. Beni takipte kalın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA