Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Derin Mermerci’nin dürüstlüğüne hayran kaldım

Derin Mermerci'nin web sitesinin havalı, fiyakalı davetinden birçok video sosyal medyada yayınlandı. Bir bölümünde mikrofon elinde şu sözleri sarf ediyor: "Normalde hiçbir davete gitmem, katılmam o yüzden sizi buraya davet ederken de size karşı dürüst davranmak istedim. Gelemeyebilir bu heyecanımı benimle paylaşamayabilirdiniz..." Sözleri akıcı ve gayet samimi bir şekilde devam ederken (unutmadan bu ortamda tanışıklığımın olmadığı tek kişide o) kafamdaki o soğuk kız Derin'den samimi, içten, ismi gibi derinliği olan bir kıza geçiş yaptı.
Vay be! Aaaa ne kadar da tatlı bir kızmış meğer, dedim kendi kendime! Ne kadar da doğru. Bugün birçok insan davetlerde boy göstermenin, dergilerde, gazetelerde çarşaf çarşaf fotoğrafının çıkmasının derdindeyken; Derin bunun dışında olmayı tercih etti.
Hiç o çemberin içindeki insanlardan olmadı. Belki de bugüne kadar merhabamızın olmamasının en büyük sebeplerinden biri de buydu...
(Nişantaşı Delicatessen'de kocasıyla soluksuz sohbetlerine bir-iki kulak kabartmamın dışında) İşte bu samimiyetle, ben de açtığı siteye hızla giriş yaptım.
İlk olarak dikkatimi çeken de, zayıflığı üzerine gelen eleştirilere karşı yazdığı samimi cevabı oldu.
Derin, "Doğum öncesi ve sonrası kilo farkım üç. İkiz çocuk annesiyim, evlatlarını en iyi şekilde, en doğru ortamda büyümesini hayal eden bir annenin geçtiği süreçten geçen biriyim.
Azalan o birkaç kilom ise bundan ibaret...
Sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline getiren biriyim.
Uzun lafın kısası, sağlıklıyım çok şükür" diyor. Derin'in sitesindeki samimiyetine göz atmak isteyenler, www.derinmermerci. com adresine girebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA