Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKAN CAN YANTIR

Arda paradoksu

Meşruiyeti tartışılan Galatasaray yönetimi, Arda Turan'ın transferi için Atletico Madrid'le görüşüldüğünü borsaya bildirdi. Yani artık spekülasyon falan yok; yönetim giderayak belki de takımın geleceğini etkileyecek bir karar almanın eşiğinde.
10-15 milyon avro arasında bir bonservis bedeli konuşuluyor.
Belli ki maddi bir rahatlamanın peşindeler. Ama yanlış yoldalar. Genel kurulda mali açıdan değil, idari açıdan ibra edilmemişlerdi; yani tam da bugün olduğu gibi işbilmezliklerinden! Camia onları, borçlardan değil, yönetim zafiyetlerinden suçlamıştı. Mevcut yönetimin Arda transferini sonuçlandırmaya kalkması başlı başına hatadır. Bu, madalyonun bir yüzü.
Bir de diğer yüzü var. Ben Arda olsam, beş dakika durmam giderim! Bu transfer, belki de futbol kariyerini kurtaracak son fırsat. Çünkü burada kalsa dikiş tutmayacak, attığı her adım manşetlere çekilecek, kaçırdığı golün sebebi sayılacak. Arda'nın daha da büyümesi için bir an önce gitmeye ihtiyacı var. Gitmeye ve futbolu çok bilen medyamızı mahçup etmeye. Aynen Mehmet Topal'ın yaptığı gibi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA