Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKAN CAN YANTIR

Tenisin yıldızları İstanbul'da

Türk tenisi son 10 yılda inanılmaz bir yükseliş içinde. İpek Şenoğlu işin öncüsü olarak önce Grand Slam'lerde ana tablodan mücadele etti, üçüncü tura yükseldi, sonrasında dünya sıralamasında ilk 60'a giren ilk Türk tenisçi oldu. Arkasından Marsel geldi, ilk 100'ü zorlamaya başladı. Çağla, Pemra, Melis, Başak gibi birçok isimle, teniste adımızı gelecek yıllarda da duyuracağız.
Tenis Federasyonu son yıllarda çok aktif çalışıyor. Bu yıldan başlamak üzere, üç sezon boyunca WTA Championships, İstanbul'da düzenlenecek.
Bu ne demek; her sezon, kadınlarda dünya tekler sıralamasının ilk sekizi ve çift takımlar sıralamasının ilk dördü ülkemize gelecek ve sezonun en büyüğü olmak için mücadele edecek.
Organizasyonun startı Pazartesi günü büyük bir tanıtım toplantısıyla verilecek. Tüm tenis severlere, 25-30 Ekim 2011 haftası, Sinan Erdem Spor Salonu'nun tribünlerinde bir boş koltuk bile bırakmamak düşüyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA